anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am unghiile mari si nu stiu cum sa va explic cam de unde incep ele sa creasca sa fie mai lungi decat degetul adica sa fie unghii mari se fac albe, aici nu e problema ca asa am vazut la majoritatea fetelor dar problema mea este ca se ia nu stiu cum albeata aia dupa ele si ramane si alb si se fac pete de culoarea pielii sau de obicei cand le curat mai in jos se fac asa si se vede urat.De ce? si ce sa fac ca sa numai fie asa? HELP! FUNDA.

7 răspunsuri:
| Amilik a răspuns:

Iti intra mizerie sub unghie. Nu are cum sa ramana albe imaculate. Daca vrei sa le ai asa atunci trebuie sa iti faci manichiura frantuzeasca. Asta presupune sa iti dai parte crescuta a unghiei cu oja alba, astfel nu se vor mai vedea alte pete pe unghie.
http://www.youtube.com/watch?v=wGzkRjt2TVA&feature=related

| popeasca a răspuns (pentru Amilik):

Nu e mizerie, se vede aiurea de la piele cumva, nu-mi dau seama exact, dar stiu ca patesc si eu, si crede-ma ca nu e mizerie, sint obsedata cu curatatul.

| JustMusic a răspuns:

Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici, dar poti incerca sa le redai albeata frecand unghiile si pe suprafata si pe dos cu o felie de lamaie.

| Iяiηα a răspuns:

N-am inteles nimic din tot ce ai scris. Poate te referi ca ti se exfoliaza unghiile sau ce?thinking Refolmuleaza neaparatlaughing

| popeasca a răspuns:

Nu le mai curata atat de jos. Si eu pateam la fel. Curata numai de acolo de unde incepe albul, si intr-o saptamana (sau cam 10 zile daca iti cresc mai incet unghiile) o sa-si revina.

| mihaela2808 a răspuns (pentru popeasca):

Pai nu e neaparat cand le curat si atunci dar in general se fac ele singure.

| popeasca a răspuns (pentru mihaela2808):

Eu le mai curat din cand in cand pe dedesubt cu o periuta de dinti si gel de dus sau sapun.