| kitty00 a întrebat:

Decilaughing cea mai penibila faza de astazi...O "prietena" de-a mea,cea mai "ingrijita" colega, sa zic asa..era azi la o plimbare si ea face bratarile prietenieilaughing. Faza cea mai misto e ca ea purta una la piciorbig grinbig grinbig grinbig grin Intrebarea mea este: Se poarta bratarile prietenie la piciorlaughing? si inca una ca sa nu ma puna ea in umbra ce sa fac? Adica niste replici ca ea e de nu stiu de unde, e transferata aici si as vreau si eu asa niste trucuri.Atentie! Nu exista "nu se poate","nu se stie","nu vreau" si nici "nu exista"!

10 răspunsuri:
| elyfel a răspuns:

Da,daca ei ii place

| kitty00 explică (pentru elyfel):

Wow...Mama m-ai dat pe spate.Macar la a 2-a intrebare sa raspunzibig grin

| elyfel a răspuns (pentru kitty00):

Pai poti sa-i spui:ca e ceva care nu toti fac si ca e ceva nou, trebuie privit ca pe o schimbare.
replici:e interesant stilul tau de a pune bratari pe picior
un fel nou de a se exprima liber

| kitty00 explică (pentru elyfel):

Bhaa frate, anonim ce esti tu laughing la fel ca mine big grinbig grinbig grin eu nu vreau sa-mi deschid inima pentru ea, ca mi-a spus ca sunt o tampita rar intalnitaangryangryangryangryangryX>

Ba daca nu poti spune ceva frumos taci din gura

Ignor-o e o nesimtita daca te-a facut tampita si scuze pentru raspunsul de mai jos am gresit big grin imi pare rau credea-mi ca te referi la mine

| BiancaPetric a răspuns:

TU : - Se poarta bratarile prietenieila picior?
EA : - Desigur, nu ai aflat ultima moda?
T : - Da, am aflat-o dar cred ca moda asta era specifica acelor caini superstar`uri
E : x-(

| kitty00 explică (pentru BiancaPetric):

Prea tarelaughing, mai dai inca vreo doua de asta si gata ai funda de la mine si inca 4 daca raspunzi la intrebari care nu au fundita la mine big grin raspunsurile fara inteles.Deci inca 2 conversatii de asta si me gusta.

| Alberta98 a răspuns:

Da este posibil sa porti bratari la piciorhappy nu am inteles urmatoarea intrebare:?

| kitty00 explică (pentru Alberta98):

Cum a spus si BiancaPetricbig grin