Daca vrei cu adevarat sa te inalti eu iti recomand sa practici inot. Dupa parerea mea este singurul sport care te inalta (bine mai este si baschetul dar acel sport este practicat mai mult de baieti) oricum crede-ma fa inot si sigur ai sa te inalti. Spre exemplu eu am facut inot acum vreo 5 ani cand aveam 14 ani...si de la 1, 68m cat aveam am crescut pana la 1, 74.Chestile astea pe care le faci nu sunt foarte eficiente poate functioneaza dar o sa se vada cam in cateva luni.
Buna.cum sa stai atarnat de o bara ca sa te inalti? cine ti-a spus asta probabil a facut misto de tine.ca sa te inalti depinde de oganismul tau.deci nu poti sa faci nimic in privinta asta :*
Ha ha h a niciodata Da-te jos de acolo Ai sa faci maini de maimuta Doamne ce m-ai facut sa rad
Nu te mai chinui degeaba,nici-un exercitiu facut si nici atarnatul de bara nu te va ajuta(te vei convige singura, daca-ti vine greu sa crezi). Pentru a da un impuls cresterii in inaltime, practica baschet.In orice caz,vei mai creste, fara a face ceva anume, pana la varsta de 17-18 ani(cand se opreste dezvoltarea fizica la fete). Numai bine.
Buna!
Daca te atarni cu mainile de o bara iti vei lungi mainile.
Practica baschet sau innot regulat. Eu fac innot si am inaltimea care mi-o doresc. Mananca sanatos si ai grija de tine!
Bafta!
Dupa parerea mea handball -ul te inalta si chiar si inotul.incearca si vezi care are efect. sper ca ti-am fost de folos.bafta