Da, usor de zis, aveam astazi ditamai claia, imi statea foarte foarte bine, dar muream de cald, si mi statea si pe ochi
Atunci este cazul sa nu te mai vaieti precum o baba si sa incerci sa iti accepti noua freza!
Mda, sa te vad pe tine dupa o tunosoare nereusita cum te vaiti
Parca s-a mai reglat tunosarea, si nu m-am vaitat
Eu am parul cret si nu se cunoaste cum sunt tunsa.
Asta si trebuie.
Pai si eu cand il am mai mare se onduleaza, mai ales bretonul, ce culoare are parul tau?
Sunt satena.
Eu am parul negru, iarna si toamna, iar primavara si vara, il am ciocolatiu
la mine culoare ochilor se schimba.
Cum adica?
Vara si primavara ii am verzi, iar toamna si iarna ii am caprui.
Ciudat,sper ca nu esti vampir sau ceva de genul
NU sunt vampir, sunt vrajitoare!
E bine, oricum aveam sangele gros, te inecai
esti comic.
Sunt, cand ma aflu in toane bune
Sa intelag ca maomentu alta este din acelea bune.Ti se trage de la freza
Oricum, lumea nu ma numeste comic, ma numeste enervant, sau chiar stresant, si cand nu sunt in toane bune, cica nu prea sunt sociabil, cine sa mai inteleaga ceva?
La cat am facut chat la intrebarea asta si anterioara nu as putea spune ca nu esti sociabil
Pai sunt sociabil cand sunt in toane bune, nu cred ca ai vrea sa ma vezi cand nu s in toane tocmai ok
...daca tu spui!
...
Pai la orice frizer e la fel
Sunt baiat
Aaaaa
Incearca sa iti schimbi cararea mai intai, mai intai fa-ti-o in dreapta, apoi in stanga, si apoi pe linia nasului. Poate gasesti sa ti se potriveasca.
Daca nu, incearca produsele pentru par care contin petrol.Le gasesti la magazinele naturiste.Intaresc firul de par, il regereaza, si ti-l face mai des(pe par nu pe fir).
Eu am parul mai rebel, ca sa zic asa, . o sa incerc acele produse
Nici chiar asa
Parca acum a doua zi, pare mai altfel
Daca chiar nu iti uzi bine parul de 2 ori pe zi si o data la 2 zile te speli cu sampon