| MegaBlueBerry a întrebat:

Deci:eu am luat o hotarare pe care acum o regret: sa ma pensez Singura! Nu mi-a iesit, m-am pensat prima data frumos, apoi am mai luat fire si apoi le-am avut chiar FOARTE subtiri. Acum mi-au mai crescut... dar am o intrebare : daca ma duc la salon, imi poate da forma aceea cu un colt in sus? Funditaaaa.multumesc celor care imi dau raspunsuri cat de cat folositoare.happy

Răspuns Câştigător
| adorciocolata a răspuns:

In primul rand, nu-ti mai pensa singura sprancenele. Mai bine te duci la salom o data pe luna. Mai lasa putin sa creasca sprancenele, si pe urma te poti duce. Poate sa-ti faca sprancenele arcuite, adica, cu un colt in sus cum spui tu, dar trebuie sa vezi daca iti sta bine. Forma o veti decide tu si cosmeticiana. Eu nu stiu ce sa spun, pentru ca depinde de forma fetei tale.
Daca vrei sa afli mai multe intra pe: http://www.beautyrevealed.ro/afla-ce-forma-de-sprancene-ti-se-potriveste/
Sper ca ti-am fost de folos! Multa bafta!

7 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Salon*

| DakotaRoyse a răspuns:

Lasă-le să crească ca lumea, oricât de urât ar părea. Lasă-le mult timp, eventual scoate doar câteva fire care chiar nu-şi au locul. Apoi la salon spui clar că vrei sprâncenele cu unghi ascuţit, nu rotunde. Pentru asta trebuie doar să le ai destul de groase.

| MegaBlueBerry explică (pentru DakotaRoyse):

Deci nu le am nici chiar ff subtiri, dar nici chiar groase.thinking

| BellsC a răspuns:

Buna! Pentru inceput lasa-le sa creasca, iar daca vrei sa -ti creasca mai repede cumpara ulei de ricin de la farmacie e cam...5 lei si iti dai seara cu o periuta si dimineata te speli[asta am facut si eu ca de 2 ori am gresit cand m-am pensat singura, a 3 oara am fost la salonlove struck si acum am forma aia). Dupa ce-ti creste du-te la cineva care stie sa penseze(la salon) daca ai sprancenele crescute poate sa -ti dea ce forma vrei.

| Blablabla0012 a răspuns:

Pai cel mai bine te duci la solon. Da vestea proasta e ca trebuie sa te abti din a te pensa cv timp, chiar daca vezi ca au crescut fire nu le lua pentru a fi mai dese si a nu mai avea forma pe care o ai acum, in asa fel poate sa iti dea forma dorita la coafor. fundapuppy dog eyes?

| MegaBlueBerry explică (pentru Blablabla0012):

As da funda pentru aman2 raspunsurile, dar nu pot.big hug Oricum, multumesc!

| MegaBlueBerry explică:

P.s. : Eu am forma 'rotunda' a sprancenelor.