In primul rand, nu-ti mai pensa singura sprancenele. Mai bine te duci la salom o data pe luna. Mai lasa putin sa creasca sprancenele, si pe urma te poti duce. Poate sa-ti faca sprancenele arcuite, adica, cu un colt in sus cum spui tu, dar trebuie sa vezi daca iti sta bine. Forma o veti decide tu si cosmeticiana. Eu nu stiu ce sa spun, pentru ca depinde de forma fetei tale.
Daca vrei sa afli mai multe intra pe: http://www.beautyrevealed.ro/afla-ce-forma-de-sprancene-ti-se-potriveste/
Sper ca ti-am fost de folos! Multa bafta!
Lasă-le să crească ca lumea, oricât de urât ar părea. Lasă-le mult timp, eventual scoate doar câteva fire care chiar nu-şi au locul. Apoi la salon spui clar că vrei sprâncenele cu unghi ascuţit, nu rotunde. Pentru asta trebuie doar să le ai destul de groase.
Deci nu le am nici chiar ff subtiri, dar nici chiar groase.
Buna! Pentru inceput lasa-le sa creasca, iar daca vrei sa -ti creasca mai repede cumpara ulei de ricin de la farmacie e cam...5 lei si iti dai seara cu o periuta si dimineata te speli[asta am facut si eu ca de 2 ori am gresit cand m-am pensat singura, a 3 oara am fost la salon si acum am forma aia). Dupa ce-ti creste du-te la cineva care stie sa penseze(la salon) daca ai sprancenele crescute poate sa -ti dea ce forma vrei.
Pai cel mai bine te duci la solon. Da vestea proasta e ca trebuie sa te abti din a te pensa cv timp, chiar daca vezi ca au crescut fire nu le lua pentru a fi mai dese si a nu mai avea forma pe care o ai acum, in asa fel poate sa iti dea forma dorita la coafor. funda?
As da funda pentru aman2 raspunsurile, dar nu pot. Oricum, multumesc!