anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci fetele pentru voi intrebarea asta, care va pricepeti mai bine. Par saten deschis, vopsit roscat(partial-varfurile si in fata), apoi vopsit brunet(negru albastrui), tot.

Intrebarea e cum scapi apoi de brunet din par? Daca vrei sa revii la culoarea satena, fara sa decolorezi se poate? Va dati seama peste roscat ce negru a iesit, si realizezi ca nu sta bine, si e o urgenta oarecum sa revii la o culoare mai normala.

Adica e chiar urgent, va rog daca puteti da un raspuns.

7 răspunsuri:
| ElenaErika a răspuns:

Pai nu ai cum
numai sa te vopsesti foarte des chiar zilnic cu nuanta aia roscata de vopsea pana cand ajungi cu parul la culoarea pe care o vrei

| Lora a răspuns:

Un decapaj la coafor

| Andrada1 a răspuns:

Zeama de lamaie scoate vopseaua oarecum din par nu ti-as sugera un decapaj la salon deoarece o sa ai nevoie de ingrijire permanenta la par.il strica foarte tare insa rezultatul e bun...asa ajungi la culoarea initiala un decapaj ajunge pana in 200 RON totusi depinde si de lungimea parului tau o parere ar fi sa ramai la zeama de lamaie...si cu timpul iese brunetul din par e o culoare foarte pretentioasa. iese foarte greu! Bafta:*

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Nicidecum nu încerca să revii la șaten singură, acasă. nu vei reuși decât să-ți maltratezi timpul. Trebuie să mergi la un salon. Poate altă dată ai să te gândești mai mult, negru este o culoare de care scapi destul de greu și cu ce eforturi! (nu mă refer doar la cele financiare, @diana!)
Mari succese!

| Libelle a răspuns:

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Insa Imperia, nu as fi fost in stare sa fac asta parului meu.Nu am fost eu cea inconstieta, e vorba de o prietena foarte buna.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Foarte bine, @diana! Scuze, în mesajul anterior voiam să vorbesc de maltatrarea părului, dar cum eram în criză de timp a ieșit altceva. Poate o convingi pe prietena ta că nici vopsitul atât de des nu e benefic, iar pe vopsea neagră zeama de lămâie nu are nici un efect. Să aibă grijă de asemenea, că de la atâte spălari, pielea capului devine foarte sensibilă și se poate descuama, face coji. De asta e bine să meargă la un salon și să aibă multă răbdare.

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorarea parului incerca COLOR OFF- este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, il poti comanda la nr 0754921669:
https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional