Foloseste un Gel Spray dupa ce te il indrepti cu placa, tine pana la 48 de ore http://www.atshopping.ro/......search.php
Da-te cu ceara sau fixativ, desi la umezeala, oricum se va strica. Este un spray de la syoss pentru placa, sau un ulei cu ajutorul carora rezista mai mult.
Alta varianta, este sa ti-l faci permanent, desi nu e prea bine.
Pai de vina poate fi si placa. Aceeasi problema o aveam si eu acu ` vreo 2 ani. Stateam o ora -2 sa mi indrept parul, primele 20 minute statea bine, dar dupa o ora era la fel, parca nici nu bagasem placa in el. Foloseam spuma, fixativ, ceara... dar, degeaba. AM strans bani si mi am cumparat o placa mai buna(de la Remington), si sunt foarte multumita de ea. Imi sta drept pana fac baie. Deci asta ar putea sa fie problema si la tine. Sfatul meu este sa strangi niste banuti(~1 milion, 1 milion 200) si sa iti cumperi o placa buna. Chiar merita.
Pai eu sunt in aceeasi situatie ca tine.Si sti ce fac? La ocazii speciale mi-l fac cu placa iar asa in general imi fac doar bretonu si mil las cret ce misto se wede:X. Sper ca te-am ajutat! Bafta! funda?:X
Multe fete si-ar dori un par cret ca al tau.de ce nu te bucuri de ceea ce ai si incerci sa-l strici cu placa? ti-l vei arde.
Nu stiu
Nici la mine nu sta mult timp cand il indrept cu placa si la mine e mai drept ca la tine!
Am auzit de la cineva. ca nu la toate tipurile de par ramane cat timp vrei!
Depinde de parul tau!
Eu cred ca nu ai ce sa-i faci
nu stiu
Asta am avut eu de zis... poate o sa-ti dea cineva o idee!
aaa...
sfat : Nu ti-l mai indreptate cu placa f des. ai sa ti-l arzi... parul se arde f usor cu placa. Eu mu-l dau cred ca de 1 la 2, 3 luni
DaciaRomania întreabă: