anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci.......mai intai vreau sa va spun sall! happy Si intrebarea mea este! Cum as putea sa imi fac suvite? Parul meu este saten si incerc sa gasesc o culoare decenta deci nu albastru; verde; etc! Si nu stiu ce culoare mi s-ar potrivi! As vrea sa imi stea bine! Ca orice alta persoana si sa ma si lase la scoala cu culoarea! Eu m-am gandit la blond! Cum credeti ca merge blond cu saten! Vreau mai multe raspunsuri repede fiindca ma voi duce saptamana viitoare sa ma fac! Deci? Cel mai bun raspuns FUNDA! Multumesc tuturor care ma vor ajuta de pe-acum!

3 răspunsuri:
| Peaches a răspuns:

Suvitele blonde sunt foarte frumoase si stau foarte bine in parul saten. N-o sa-ti para rau.

| adina2003 a răspuns:

Parul saten se potriveste de minune cu suvite blonde!
Ti-as recomanda, si eu prot si chiar e la moda! happy

| Dienutza_Diana_1998 a răspuns:

Buna :-) Si culoarea parului meu este tot saten! Am avut si eu suvite blonde facute cu vopsea permanenta insa am regretat dupa un timp. Un sfat bun e sa incerci spuma coloranta, hartie creponata =]] nuantator, chestii care se vor duce in cateva saptamani, chiar si culorile acelea stridente ((verde, albastru, etc! dau bine))...acum depinde de tine...si la scoala..hmm profesorii nu trebuie sa aiba nici-o legatura cu asta..pana la urma este parul tau kiss!