| chocolathe a întrebat:

Deci Mi'au aparut cateva cosuri pe fatasad. ce as putea sa folosesc pentru cosuri ca sa-mi treaca?sad...seara cand ma demachiez folosesc si o lotiune tonica dupa care ma clatesc. iar inainte de culcare ma dau cu spirt ca sa le usuce. ce puteti sa imi recomandati? dau fuditsa:X

5 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Crema antiacnee cu ulei de salvia si sulf, de la farmacie, e buna. si nu e nici scumpa. merge si spirtul dar sa dai si cu o crema hidratanta ca sa nu se usuce pielea prea rau.

| Ciobanu_Andrei_1998 a răspuns:

Pai si eu ma dau cu o solutie, cel putin ma dadeam ca de la un timp de vreme nu mai am chef sa ma daulaughingDaca as fi in locul taumas duce la farmacie si as cere o crema, sau solutie pentru cosuri pentru tipul tau de piele...La inceput si eu ma dadeam cu o gramada de de solutii, am vazut ca n-are efect nu m-am mai dat si au trecut de la sine

| AlexaDew a răspuns:

E foarte bine ca iti cureti fata cu un tonic si asta e bine sa o faci si dimineata si seara. Astfel mai previ aparitia cosurilor curatandu-ti fata happy. Pentru a scapa de ele eu folosesc o crema. Se numeste Nidoflor. Trebuie aplicata doar de 2-3 ori pe zi deoarece stiu ca (virgula) contine antibiotic. Esto foarte, foarte buna! In foarte putin timp, vreo 2-3 zile, te scapa de cosuri. Le usuca foarte repede. Si eu si mama mea o folosim de mult timp si e foarte buna!

| MariaPink9 a răspuns:

Este o solutie.se numeste "Lara ",nu e scumpa. Daca esti din Bucuresti, o gasesti in Cora. E f buna, dupa cateva zile deja dispar cosurile.

| stef015 a răspuns:

Cumpara-ti de la farmacie alcool mentolatwinking si eu folosesc si chiar functioneazawinking fundita?