| elenushkaa12 a întrebat:

Deci mi s-au lasat putin sani. stiti cumva vreun tratament sa nu mi se mai lase?
Sau sa mi ridic putin?:-s

Răspuns Câştigător
| bomboana09 a răspuns:

Deci uite sfatul dat de un medic:sa porti sutien ap mereu chiar si in casa dar nu foarte strans deoarece sanii o sa i-a forma sutienului sa sa faci multtt sport sper ca te-am ajutat funda?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa faci exercitii fizice care sa-ti intareasca muschii pectorali, care sustin sanul. Dar trebuie sa faci constant si suficient. Sincer sa-ti spun, mai usor si mai eficient (si fara sa ai impresia ca pierzi timpul) este sa faci treaba in casa. Chestii care tonifica muschii pectorali: spalatul geamurilor, usilor, gresiei, faiantei, covoarelor, parchetului, spalatul rufelor de mana, caratul plase (de 3-4 kilograme).

| alessia5158 a răspuns:

In mod natural, atunci cand cresc in volum(prin dezvoltarea tesutului glandular si a tesutului adipos din glanda mamara), sanii se lasa putin in jos --- cu cat sunt mai mari si mai grei cu atat se vor lasa mai mult. Singura metoda neagresiva si sanatoasa pentru sani este sustinerea si ridicarea lor cu ajutorul sutienului avand cupe potrivite ca marime.

| AliceIDK a răspuns:

Nu prea exista tratamente skumpa! Singura solutie ca sa nu mai para lasati este sa porti sutiene cu push-up! Imi pare rau! Tratamente naturale nu prea exista... De la o anumita varsta ( adolescenta) se lasa treptat sai crying. Sper ca te-am ajutat!

| TomJerry a răspuns:

Flotarile sunt bune pentru chestia asta.Ai putea incerca, ajuta.Bafta!

| Bezea a răspuns:

Te muti pe o planeta care are gravitatia mai mica decat pamantul.

| elenushkaa12 explică (pentru Bezea):

Ce amuzant esti u oh go on

| Bezea a răspuns (pentru elenushkaa12):

Stiu, stiu, dar sa stii ca am dreptate.

| elenushkaa12 explică (pentru Bezea):

Jalnikoh go on

| Bezea a răspuns (pentru elenushkaa12):

Jalnik? Jalnica? Te referi la bezea sa inteleg. Dai search pe google "gravitatie".