| Lolkkk a întrebat:

Deci parintii mei îmi dau pe zi 20 de lei și nu stiu ce mâncare as putea sa îmi iau cu ei. nu știu as vrea niște sfaturi ce as putea sa îmi iau cu puțini banii mă refer și la mâncare și banii.
Pentru că acasă am numai geci negre și treninguri negre și albe si aș vrea să schimb garderoba
Sfaturi?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Intrebi de garderoba sau de mincare, hotarastete care e problema ta?
Deci ai bani de mincare si te gindeai sa schimbi garderoba laughing e bun si asa rau.
20 de lei e prea mult, mai ales daca esti grasut, lasa mincarea, mai putina, mai bine pentru tine, ai timp sa te ingrasi cand iesi la pensie laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Pai ce îți place ție, n-avem de unde ști ce îți place in specialhappy
Cat despre haine, hai sa îți zic un secret, nu haina face pe om, ci omul pe haina și doar pentru că un om poartă haine scumpe, asta nu înseamnă că are și un asemenea caracterhappy
Așa că oricât de mult ar costa aspectul, gândește-te la faptul că alții nu au nici acele geci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hamburgeri sau pizza, cât despre haine, nu prea contează ce porți, contează atitudinea!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce a mai proasta alegere pizza si hamburgheri au e uri si in general fastfoodul ingrasă nu este recomandat nimanui, dar românii baga in ei ca in spital se fac ca dubele.

| LoreCa21 a răspuns:

Încearcă să strângi o parte din ei, te va ajuta pe termen lung să ai o sumă mai mare, din care să-ți iei ceva ce îți dorești mult, dar care și costă mai mult. Cât despre ce ai putea să-ți cumperi, ca mâncare, depinde ce poftă ai în ziua respectivă, ai putea de la patiserii, sau de la supermarket, sandviciuri sau mâncare la un restaurant, supele sau ciorbele le găsești uneori până în 20 de lei. Cel mai ok, ca să nici nu consumi bani, e să-ți faci un pachet acasă, îl faci cu ce vrei sau cu ce ai în casă și îl iei cu tine, e mai avantajos așa, iar dacă nu ai idee cu ce, există tot felul de idei pe net. În legătură cu hainele, să știi că poți găsi haine frumoase și la second-hand. Uneori nu merită să cumperi lucruri noi, mai ales dacă sunt de proastă calitate. Așa că, atenție la aceste detalii! Numai bine!