anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci pur si simplu m`am saturat de oja de proasta calitate cum ar fi : TRENDY, GABRINI, NATY si toate porcariile care nu se intind bine pe unghii si care se decojesc imediat ce le-am aplicat. Aveti prin casa alta marca de oja care e cu adevarat buna si sunteti multumite? Fetelor, dati fuga repejor si spuneti-mi cum se numesc!

19 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ojele de la Loreal sunt foarte bune...printre oje mai am si Chissa pentru care nu garantez dar la mine este foarte buna...hee hee...Deci ojele de la Loreal Paris sunt intr-adevar bunewinking

| vio a răspuns:

Kallos si farmec...rezista pe unghii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Încearcă gama de la Hemel, Mavala, Oriflame.
Pa, pa.

| andreea89 a răspuns:

Cele de la O. P. I si farmasi

| naty_3185 a răspuns:

Eu am si oje de la olivia! sunt multumita de ele! dar, dupa o saptamana, se cojesc! depinde de cat de des bagi mana in apa!

| pisika a răspuns:

Peggy Sage happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Incearca oja de la Loreal happySe aplica foarte usor si rezista mult timp happy

| Brigitta a răspuns:

De la Loreal-Resist&Shine. Chiar tine 6-7 zile. Si de la Maybelline-Colorama. Are culori f frumoasehappy

mlm
| mlm a răspuns:

Eu folosesc lacul de unghii de la Loreal, este de foarte buna calitate.

Janina
| Janina a răspuns:

O prietena se face peste oja cu lac Maybelline si i-a tinut 2 saptamani manichiura happy

| Vyio a răspuns:

Mie imi place Miss Sporty. Nu are pret mare si iar culorile mi se par ok si rezista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am cateva si Farmasi. Mie imi plac. Se indind bine si nu se cojesc repede. Iar pretul e mai mult decat bun...happy

| dyav0litza a răspuns:

Farmec( de la 5 lei ), Astor, ( de la 12 lei ), incearca de la Avon ( preturile depind de la oja la oja ), Maybelline, Kallos

| JustMeFlory a răspuns:

Avon, Oriflame, L'oreal.Acum depinde ca daca de ex vad o oja de la Gabrini(am si din astea)si imi place culoarea, mi-o cumpar si dupa ce aplic oja ma dau cu un lac de unghii mai bun(oriflame)

| micky a răspuns:

Eu folosesc oje de la Miss Sporty big grin. Au un pret acceptabil, rezista si se usca destul de repede

| lick a răspuns:

Poi miss sporty rezista si sunt si culorile frumoase dar L'Oreal sunt cele mai bune

| kiki11 a răspuns:

Farmasi, Loreal si altele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crede-ma, daca incerci OPI devii dependenta. Sunt cele mai tari oje ever. Dureaza pana la 2 saptamani, au un luciu misto, au culori foarte interesante, doar ca au un pret cam mare: 50 ron. Gasesti aici mai multe informatii http://reviews.katrina.ro/oja-de-la-opi-cu-adevarat-extraordinara.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am farmec chissa si paris sunt foarte bune