Ojele de la Loreal sunt foarte bune...printre oje mai am si Chissa pentru care nu garantez dar la mine este foarte buna......Deci ojele de la Loreal Paris sunt intr-adevar bune
Eu am si oje de la olivia! sunt multumita de ele! dar, dupa o saptamana, se cojesc! depinde de cat de des bagi mana in apa!
De la Loreal-Resist&Shine. Chiar tine 6-7 zile. Si de la Maybelline-Colorama. Are culori f frumoase
O prietena se face peste oja cu lac Maybelline si i-a tinut 2 saptamani manichiura
Mie imi place Miss Sporty. Nu are pret mare si iar culorile mi se par ok si rezista.
Farmec( de la 5 lei ), Astor, ( de la 12 lei ), incearca de la Avon ( preturile depind de la oja la oja ), Maybelline, Kallos
Avon, Oriflame, L'oreal.Acum depinde ca daca de ex vad o oja de la Gabrini(am si din astea)si imi place culoarea, mi-o cumpar si dupa ce aplic oja ma dau cu un lac de unghii mai bun(oriflame)
Eu folosesc oje de la Miss Sporty . Au un pret acceptabil, rezista si se usca destul de repede
Poi miss sporty rezista si sunt si culorile frumoase dar L'Oreal sunt cele mai bune
Crede-ma, daca incerci OPI devii dependenta. Sunt cele mai tari oje ever. Dureaza pana la 2 saptamani, au un luciu misto, au culori foarte interesante, doar ca au un pret cam mare: 50 ron. Gasesti aici mai multe informatii http://reviews.katrina.ro/oja-de-la-opi-cu-adevarat-extraordinara.html
anonim_4396 întreabă:
Ninaa întreabă:
Georgian1992 întreabă: