Toata lumea sare cu ulei de ricin.Este doar un mit, el doar ajuta la regenerarea si fortificarea firului de par(la fel si alte asa zise retete naturiste). Parul creste in medie 1 cm pe luna.Dar s-ar putea sa-ti creasca destul de frumos acum pentru ca ai taiat din el si cu cat tai mai mult din el, cu atat creste mai mult.
Am patit si eu la fel dupa revelion. Dar eu nu folosesc niciun produs. Daca incerci tratamente tampite pe el, il chinui mai tare si creste MAI greu fata de cum creste el de la natura.
Pana creste iar, il mai prinzi si tu cu agrafe sau intr-o coada.
Tratamente naturiste pentru cresterea si indesirea parului
Tratament simplu cu ulei de ricin - Datorita ingredientelor sale acest ulei stimuleaza regenerarea si cresterea parului, precum si fortificarea firului de par. Se recomanda masarea parului in fiecare seara, timp de 5-10 minute, apoi clatirea parului cu putin sampon si apa din abundenta.
Fiertura de brusture – Se fierb 4-5 linguri de radacina de brusture intr-un litru de apa, se da un clocot si apoi se lasa fiertura la racit pana devine calduta. Se spala parul cu aceasta si se maseaza intens la radacina. Pentru efecte foarte bune contra caderii parului puteti pune in apa si urzici (frunze sau sub forma de plicuri de ceai) si masati parul cu fiertura obtinuta.
P.S. Am incercat si eu cu ulei de ricin si vad ca a dat rezultate.
Funda?