| Diana_7451 a întrebat:

Deci...
Salut la toti. As cam avea o intrebare despre unghii(mda..., stiu ca v-ati cam saturat). Am niste unghii moi si care se rup usor. Si ma cam paste gandul de a-mi face unghii cu gel, cu atat mai mult ca se apropie sarbatorile si am gasit un design super dragut. Dar dupa cum am mai spus am unghiile moi si ma cam tem sa nu am parte de surprize neplacute. Am o colega in clasa care tot are si este foarte multumita, cica intaresc unghia si o protejeaza, dar totusi as vrea sa aflu si parerea voastra. Vreau sa mentionez ca daca o sa aleg aceasta optiune o sa merg la un salon profesionist, si totul va fi facut cu grija. Va multumesc mult.
PS vreau scurtute, nu gheare ca la gaini
xoxo

3 răspunsuri:
| Cameliaa12 a răspuns:

Un sfat naturist pentru intarirea unghiilor il gasesti in articolul asta http://www.frumusele.ro/......hiilor/119

| Năpârlici a răspuns:

Nu e adevarat. Unghiile cu gel iti strica unghia apoi o sa o ai si mai praf. Daca alegi obtiunea de a folosii des unghiutele cu gel atunci este recomandat (sau daca dupa asta alegi sa iti ti unghiile mereu scurte) se refac foarte greu cele naturale dupa ce nu le mai ai pe celalalte. Sunt foarte dragute, dar prezinta si afectarea unghiutelor tale naturale mai tare decat sunt acum.

De ce nu foosesti un intaritor de unghii, iti poti pune degetelele in ulei usor incins de masline apoi iti dai cu un strat de zeama de lamaie si le lasi pana a 2 a zi. Ajuta foarte mult. Mai poti gasi si alte metode cu un search pe google si poti avea niste unghiute frumoase si naturale.

PS: Probabil daca vrei macar acum de sarbatori sa te rasfeti poti apela la cele cu gel, dar pe urma foloseste un tratament si tinele scurte pana isi revin.

| WeRockYaaa a răspuns:

Pai eu nu iti recomand ungiile cu gel ca si eu am avut