| Andreeea7 a întrebat:

Deci..suna puțin penibil.
Am urechi clapauge
Acum am terminat clasa a 8a. Clasele 1-4 am umblat cu parul prins (sunt fata) și pe clasa a 5a toți colegii au început sași bată joc de urechile mele de "spiriduș". Am plâns muuuult. Vreau sa fac ceva. Jur ca nu ma pot apuca de sport din cauza ca trebuie sa îmi prind parul, nu pot sa îl prind niciodată, nici când bate vântul nici când dorm la cineva, nici la plaja ...nici coafuri! Nu suport
Știu ca îmi veți recomanda operația dar mie Rușine sa le zic alor mei plus ca nu vor fi de acord cu asa.
Acum... as putea sa le lipesc cu super glue?laughing știu suna penibil dar vreau și eu sa ma simt integrată Nu știu cum sa zic
Va roooog nu va luați de mine, ca, chiar am suferit din cauza asta. Pot folosi super glue?

2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Nu te întrista din pricina asta. Nu cred că există om pe pământ care să nu aibă vreun cusur, care să nu sufere din pricina vreunui defect fizic -vizibil sau mai puțin vizibil.
Și da, se poate face operație la urechi fără probleme. Nu trebuie să-ți fie rușine să le spui alor tăi de operație.

| Claxon987 a răspuns:

Din pacate super glue nu ar face decat sa atraga atentia. Da le peste nas cand se iau de tine, daca vad ca te deranjeaza mai rau fac. Gandeste te la niste replici si serveste le de fiecare data, fa lucrurile sa para neimportante, nu le arata ca te doare, minimizeaza importanta si ei vor lasa balta subiectul