Pai,eu sunt fata si am invatat singura sa ma pensez.La baieti nu ar trebui sa se observe ca esti pensat deci nu le tai cu foarfeca.Cel mai bine e sa le lasi forma naturala, smulgi din partea de jos, din zona curburi firele care se vad si au spatiu intre ele. Teoria e cam asa : iti pierezi sprancenele ti intr-o mana penseta si te uiti intr-o oglinda si smulgi pana cat iti place tie forma, dar la practica e mai mult de lucru.Iti recomant sa smulgi cate putin ca sa nu ti le faci prea subtiri, asta in caz ca nu te razgandesti sa mergi la salon.
La salon te face repede si bine, nu esti singurul baiat care merge la pensat.Si daca ai o prietena mai apropiata sau chair iubita ta le-ai putea ruga sa te ajute, nu ai de ce sa iti fie rusine daca vrei sa te pensezi.Eu am pensat si baieti si ma rog de fratimiu sa stea la pensat si nu vrea.
http://www.divahair.ro/......_potrivite
La adresa asta sunt mai multe trucuri poate te ajuta si pe tine dar tine cont ca acolo se explica pentru fete.
Nu te pensa dupa capul tau, chiar nu te sfatuiesc sa faci asta. Du-te la un salon sau cauta pe cineva care se pricepe. Daca faci dupa capul tau mai bine renunta, dupa aia vei regreta pentru ca s-ar putea sa nu iasa la fel amandoua sprancenele. Si eu am un fin care a venit la mama mea sa-l penseze, nu trebuie sa iti fie rusine. apeleaza la prietene, colege sau chiar la mama ta daca stie.Nu trebuie sa te sfiesti. funda?
Sa faci singur o sa fie greu, o sa faci greseli, nu o sa faci corect, cel mai bine te duci la salon, iti face rapid si sigur, daca o sa faci tu o sa ai de regretat pentru ca nu o sa fii multumit cum o sa iasa. Iti recomand sa te duci la salon, n-are de ce sa-ti fie rusine, oricum cine o sa te penseze e obisnuit cu tot felul de sprancene ca foarte multi merg.
Uite aici----http://www.youtube.com/watch?v=_p1aG61TxqA
are si alte videouri interesante
Ti penseta intr-o mana si te duci ori la o oglinda mare ori una o ti in mana
Si acolo te pensezi exact cum vrei si ce fire ei tragi de ele cu penseta.Le apuci bine si tragi(Cate 1 ) La mai multe o sa te doara si plus nu prea le rupi pe toate iale cat mai jos de radacina (app de pielea ta )
Sprancenele reprezinta unul dintre cele mai importante puncte de reper in machiajul ochilor, astfel ca primul pas este sa le dam forma, lungimea si culoarea potrivita trasaturilor noastre.
--> Pensat + vopsit sprancene -> 15 lei [pensez si baieti] pentru detalii, lasati un mesaj pe privat