| DulceataXP a întrebat:

Deci va rog fara glume,,, am 12 ani si nu imi place că îmi creşte prul pe picioare deci cred ca am facut o prostie că mi lan tuns cu stanocul si acum creste des si aspru. deci epiliatpr nu pot sa cumpar că desigur ca nu pot si acum vreau să întreb ce pot să fac? Cît ar costa gelu de epiliator la farmacie si dacă ar funcţiona? pareri?

4 răspunsuri:
| BlueOctober a răspuns:

E naspa si cu benzile,ca iti raman resturi de ceara pe picior unde le folosesti,plus ca iti trebuiesc cateva si nu sunt asa ieftine,eu stiu ca sunt mai scumpe,si macar de ar fi niste rezultate pozitive,e dureros cu orice in afara de lama, iar cu crema nu ti se ingroasa parul ti-l subtiaza pentru ca ti-l arde, crede-ma, eu folosesc crema depilatoare, dar nu pe picioare si stiu cum e...deci ai de ales lama sau orice altceva

| Kasia a răspuns:

Incearca sa te faci cu ceara.

| Cherilyn a răspuns:

Buna!
Evita lamele sau cremele depilatoare, pentru ca iti vor face firul mai gros si mai rau te vei chinui.

Putin mai dureroasa e epilarea cu benzi de ceara, dar e si indicata, pentru ca smulge firele de la radacina.
Vreo 4-5 benzi ar trebui sa-ti ajunga, si sunt in jur de 1, 5 RON. happy

| jokiss a răspuns:

Ceara care iti ramane pe piele dupa epilare o poti curata cu ulei de bebelusiwinking