anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci...Va rog sa nu fiti rai,e o problema mai ciudata...
Vineri,cineva mi-a facut un `tatuaj` cu stilou si mi-a placut mult, asa ca il mai conturez ca sa nu se stearga de tot.Ideea e ca vreau sa il am macar pana luni ca sa le arat colegilor si...maine imi fac baie pe cap,asa ca intrebarea este : Daca pun scotchi pe zona ``tatuata``, se va sterge? Trebuie sa aplic mai multe benzi sau cum?
Si va rog nu va mai bateti joc pentru ca am vazut mult intrebari de care unii au ras...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite cum faci: pui hartie pe scotchi si il lipesti de jur imprejurul mainii. Ai grija sa nu ude hartia, o tai mai mica decat este scotch-ul. Bafta!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, nu se va șterge.

| npx770 a răspuns:

P.S : Ma refeream daca pun scotchi, se va mai sterge din cauza apei?

| good2answer a răspuns:

Se va sterge daca pui scotch. Sfatul meu: incearca sa sa conturezi bine cu stilou sau carioca sau ceva, iar apoi sa pui repede o foaie pe el, ca sa se poata imprima. Dupa aceea conturezi tu locurile lipsa. Iar mai apoi iti poti pune si scoth-ul just in case.

| npx770 a răspuns (pentru good2answer):

Adica dupa ce se imprima pe foaie, il conturez in locurile lipsa de pe mana sau de pe foaie? Si pun hartia pe mana, iar apoi pun scotch peste ea?

| good2answer a răspuns:

Conturezi locurile lipsa de pe foaie. Dupa aceea pui scotch din nou pe mana cand faci baie, in caz ca se sterge, ai deja tatuajul deja conturat pe foaie. :-)

| npx770 a răspuns (pentru good2answer):

Si cum ma ajuta daca il am conturat pe foaie? Nu cred ca il pot face din nou de pe foaie pe mana sad.Nu eu mi l-am facut, ci altcineva. sad