Poi, ai trebui sa vorbesti serios cu mama ta..sa ii zici ca o implori sa te lase sa te epilezi, chiar daca esti mica, asa am patit si eu, nu ma lasa, nu ma invata cum sa o fac, dar daca pana la urma nu te lasa, te duci binisor la cel mai aproape magazin, iti iei maxim 10 lei si iti cumperi o crema depilatoare si te dai pe picioare cu ea, si stai 10 minute dupa care te speli. Clar, scurt si la obiect. Sper ca te-am ajutat. Bafta la convingerea mamei tale. :*
Da asta cred ca am sa si fac..nu cred ca mai stau sa ii zic ..ma duc maine si imi iau cred ca 2 creme depilatoare, mai am acasa dar e pe terminate si nu cred ca imi ajunge..si ma fac singura Dar mi-e cam frica ce o sa imi zici cand o sa vada..chiar daca nu prea se uita la picioarele mele o sa observe intr-o zi
Eu zic sa iti iei ciorapi, subtiri 20 den de culoarea pielii si nu se vede parul, eu asa fac cand nu sunt proaspat epilata si arata ok
Eu? zi tu unde am gresit si iti dau dreptate.
Din fericire tin sa te anunt ca TPU m-a autocorectat..pentru ca nu mergea sa pun intrebarea daca nu dadeam autocorectare eu am 10 la romana dragul meu
Ia-ti niste strampi de vreo 20 den cu efect de bronz, firele nu se vor observa, iar pielea va parea gingasa si bronzata
Zii ca toate colegele tale o sa rada de rine si mai inventeaza ceva iti trebuie maxim 2 tuburi
Mai incearca sa ii explici mamei tale inca o data. Spune-i ca si colegele tale se fac pe picioare. Daca nu iti da voie poti sa cumperi crema care iti decoloreaza parul de pe picioare. Sper ca te-am ajutat.
Totusi eu vreau sa fiu fina..si ea sigur nu ma lasa pentru ca zice ca o sa ma doara daca ma fac cu epilatorul..pentru ca eu cu el m-as face si as suporta durerea..ar trebuii sa nu o intereseze in momentrul asta de mine pana la urma cred ca ma voi face singura cu crema depilatoare si gata...cam cate tuburi imi trebuie? sunt de ajuns 2?
DaciaRomania întreabă: