"Frumosul se simte, nu incape intr-o definitie." Honore de Balzac.
Frumosul este peste tot, insa sa avem ochi sa-l vedem
Dacă vrei să-ţi spun cu, cuvintele mele aş spune: frumosul e ceva frumos oricum e ceva ce îmi place mie, nu altora (cum s-a mai spus) ştiu, o să-mi daţi stupid şi nefolositor, a devenit un hobby pentru o parte dintre cei de pe site
Pentru mine frumos e ceea ce-mi place mie...nu ceea ce le place altora
ai stii si tu daca-ai privi prin ochii mei
Depinde cum vezi tu "frumosul"! Dar sunt lucruri care plac tuturor, cred :-D! Cum ar fi peisaje nemapomenit de frumoase sau perechea sufletului tau! Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place !
Frumos...hm. depinde de ochii interiori ai sufletului cum vedem noi "frumosul"
este ceva ce ne place noua doar noua
si nimeni nu ne poate schimba parerea
Pai frumos... nu pot scrie altceva doar ce a scris deea frumos este ceva care imi place mie si doar mie
Hei, guys.nu mai fiti asa egoisti!"frumosul e ce imi place mie si numai mie". bullshit!"frumosul" este acel lucru care iti ia respiratia, indiferent de natura pe care o are, fie ca e vorba de un om, un catel, o piesa de imbracaminte! frumosul e chestia aia pe care o cautam cu toti in nu stiu ce "crema-minune", ruj...get the picture?"frumosul" e lucru pe care cu totii il avem si il pretuim numai dupa ce l-am pierdut
Frumos sau urat nu exista pentru ca fiecare e frumos in felul lui si frumos pentru mine inseamna sa fii frumos pe interior chiar daca eu-s rea
aligatorrr întreabă: