Ok, am vazut fel de fel de raspunsuri la acest gen de intrebari siiiii m-am oripilat intr-o oarecare masura. In primul rand e SCOALA, nu CLUB, sau o iesire cu iubitul in parc. La scoala decenta trebuie sa fie litera de lege, eu iti recomand sa-ti incepi o tinuta de la o camasa pentru ca sunt foarte versatile si sunt un must-have, nu o obligatie sa o porti numai la scoala, o camasa in garderoba te scapa de orice necaz, acea camasa, depinde de croiala ei, de felul in care arata o poti combina cu pantaloni lungi, fuste, iar la incaltaminte ..nu stiu, adica. nu-ti cunosc dulapul nu stiu ce ai si ce nu ai, insa ceva "jos", tenisi, balerini (nu-ti spun de sandale pentru ca eu urasc sandalele joase, ma' bad) si un accesoriu micut, niste cercelusi, sau un colier, cateva bratarele si asta e tot, o tinuta "cool" cu accente moderne si decenta pentru care vei fi apreciata chiar si de colegi! Succes .
O sa iti fac niste propuneri:
1.top negru largut+pantaloni negrii cu talie inalta+sacou cu maneci 3 sf alb vanilat+pantofi stilleto(scuze daca nu a m scris bine) sau pantofi masculini cu siret negrii.
2.colanti negrii+top alb larg si mai lung+camasa jeans/geaca desfacuta+platforme cu siret negre din piele/imitatie
3.pantaloni larguti cu bretele+tricou alb simplu+pantofi negrii
4.pantaloni din piele negrii+top negru+sacou negru+pantofi cu toc negrii
5.pantaloni bumbac gri larguti+top negru+geaca jeansi+conversi negrii
6. fusta maxi neagra+top alb+sacou roz somon+balerini crem
7.rochie maxi neagra+camasa jeans+balerini cu tinte
8.jeansi cu talie inalta+camasa alba bagata inauntru+balerini nude+esarfa
9.jeansi inchisi+top asimetric +platforme
10.rochie deasupra genunchilor+cardigan+platforme cu siret inalte
Nu uita de ochelarii de soare(in caz ca este vreme frumoasa) de zambet si de o geanta supradimensionata.
succes! sper ca te-am ajutat.
O fustita alba sau niagra nu prea imi vine ceva in minte Acest site te va ajuta chrome://newtabhttp//oana1964.blogspot.com/2011/09/uniformele-scolare.html
Blugi albastru inchis, tricou negru, camasa rosie in carouri, tenesi ...simplu.
Dana9715 întreabă: