| Adella05 a întrebat:

Demachiantul Doina e chiar atat de bun? Am auzit multe persoane care spun ca este foarte bun. E adevarat? Cat de bun este? Dau fundita si vot happy.

7 răspunsuri:
| ade_9971 a răspuns:

Mda.e bun si eu si mama il folosimbig grin

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Da, este foarte bun; chiar mai bun decât cele de la AVON.

Baftă!

| IoanaTempah a răspuns:

Da, l-am folosit si il folosesc, este foarte bun happy
Il recomand cu increderewinking

| Evangeline a răspuns:

Da. Pe langa faptul ca demachiaza, lasa pielea catifelata, super fina. Il folosesc de foarte mult timp si nu il voi schimba prea curand.

| AndyNyappy5 a răspuns:

Da, este. am folosit demachiante de la multe firme, gen Avon, Oriflame, L`Oreal...si nu mi-a priit niciunu. imi luasem o crema de la Avon pentru hidratare cica, mi se inrosise toata fata, ma strangea, ma ustura si mai aveam si bubite. m-am dat cu lapte demachiant doina si in 2 zile nu mai aveam nimic, plus ca aveam pielea si hidratata. mi se pare cel mai bun raport calitate/pret happy merita.

| Adella05 explică:

Si se gaseste si in farmacii?

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Acest produs care, culmea, a rezistat pe piata de azi, se gaseste la mai toate raioanele de cosmetice. Dar din nefericire nu mai are compozitia de acum 15-20 de ani, contine circa 20 de ingrediente chimice. Eu am renuntat la Doina ]n favoarea uleiului de masline cu care ma demachiez dupa ce in prealabil am umezit discheta cu apa calduta.
Mari succese!

Întrebări similare