Dap.de mica ii taiam toate rochiile mamei si croiam hainute pentru papusi. faceam si schite. mi-am facut si eu cateva chestii...imi pare rau ca nu am facut nimic, sa dau la o scoala ceva
Buna'
Pai, da, as putea spune ca imi place.
Imi place foarte mult sa port diferite haine, sa le probez, sa fac hainute la papushi, insa nu prea ma vad pe mine croindu-le.
Dar admir foarte mult persoanele care o fac, si le face placere efectuind aceasta meserie.
Te-as sfatui chiar sa incerci.
Iti dorescQ o zi buna in continuare si ce sa zicQ... te-am pupat.
Ceao!
Categoric! vreau sa devin stilist vestimentar sau chiar designer in viitor. love fashion. dupa liceu vreau sa urmez facultatea de design din cluj (desi sunt din sibiu)
Sincer da. eu fac si modeling. la o agentie destul de renumita.
si chiar este o pasiune. chiar daca sunt baiat. :*
Design-ul vestimentar e calificare mea! Am terminat liceul cu acest profil...am desenat si am facut schite in timpul cursurilor cat pentru o viata intreaga, insa pasiunea mea e cu totul diferita!
Da :X pur si simplu ador :X
cand termin liceul ma duc la facultatea de arte decorative si design din bucuresti :X
Da si pentru mine design-ul vestimentar este o pasiune. Sunt in clasa 12a si mi-ar placea sa fac o facultate de design vestimentar ca si a doua fac-nu neaparat sa profesez ci doar pentru mine, pentru dezvoltarea simtului mei artistic. Insa nu am talent la desen, nu am desenat din generala. Stiti cumva daca e obligatorie proba de desen la cluj? sau doar de asociere a culorilor. Daca stie cineva in ce consta proba - mi-ar fi de folos unele informatii. va multumesc