Crede-mă că știu cum este. Îmi plac pantofii/botinele cu platformă extrem de mult, de aceea obișnuiesc să îi încalț (aproape)în fiecare zi. Am spus „aproape", pentru că atunci când doresc să port ceva lejer, apelez la balerini.
Revenind la problema ta; sigur că se vor da și îi vei mai putea purta, mai ales dacă aplici pe zona respectivă unguent de gălbenele care cicatrizează bășica și grăbește vindecarea.
Poți face, suplimentar, și o comprese cu pătlagină îngustă care ajută foarte mult în astfel de cazuri.
În cazul în care vrei să faci : spală frunzele, zdrobește-le până se formează o pastă și aplică pe bășici sub formă de cataplasmă.
Baftă!
Cu siguranta se mai lasa.Eu cand am pantofi mai stramti ii port prin casa, iar daca sunt de piele dai cu putina crema de maini si lasa-i o noapte sa intre crema in ei. Apoi daca nu s-au lasat poarta-i putin prin casa . Sper ca ti-am fost de ajutor :*.
Cred ca iti sunt foarte mici sau sunt foarte inalti si de aceea ti se duce piciorul in fata. poata-i cu sosete si mergi cu ei prin casa, uda-i.
daca totusi nu merge ii poti purta cu pansament
Pune spirt in ei si se largesc.asa fac si eu cand ma jeneaza ceva:*
Baftaa. sa nu te mai jeneze
Fundaa?
Asa e prima data, si la mine a fost exact asa pana o sa te obisnuiesti, dar in final merita "sacrificiul".:*
Lucadas întreabă: