Genul asta de greseli sunt, cel putin partial, iremediabile. Adica tenul tau nu va mai arata niciodata ca al unei fete obisnuite de 15 ani, chimicalele l-au imbatranit si imbatranirea este un proces definitiv. Eu iti recomand sa nu-ti mai dai cu creme sau alte prostii. Cumpara apa termala de la Avene si da-ti pe fata de 2-3 ori pe zi. In rest, sterge-te cu lapte proaspat in fiecare seara si cu ceai de musetel in fiecare dimineata. Daca ai rabadre si nu te mai machiezi, eviti sa stai in soare, eviti fumul de tigara, cam in 6-7 luni tenul va reincepe sa arate cat de cat normal si in 2-3 ani va ajunge la forma maxima posibila.
Bună.
E prea devreme să dai cu fond de ten și pudră la vârsta de 14-15 ani.
Comprese cu ceai concentrat de mușețel, o cremă ușoară pe bază de miere de albine pentru ten tânăr, te speli pe față dimineața cu apă mai mult spre rece pentru a pune în mișcare circulația sângelui.
Pa, pa.
La 15 ani nu ar trebui sa folosesti nici o crema. Fa-ti de 2 ori pe saptamana cate o masca cu argila, detoxifica pielea, nu mai pune nimic pe fata, lasa soarele sa-ti vada fata, dandu-i un bronz natural.
Fond de ten-crema antioxidanta MODO.
Nu este fond te ten.Foloseste si sora mea. Dar pentru. orice foloseste demachiant
Sau:
Crema Lipo Balance Eucerin
Pret: 54. RON
Si il poti unge cu amestecuri de galbenele.Sau seara incearca sa te dai cu ulei de masline.
Iti poti cumpara o crema de zi si una de noapte de la Nivea, insa o perioada ar fi bine sa nu-ti mai dai cu fond de ten, in fiecare seara este bine sa te demachiezi, o alta solutie ar fi mierea cu galbenusul de ou, iti catifeleaza pielea.Bafta!
Ii important sa folosesti lucruri momentan pe baza naturala, fiindca tenul tau este inca fraged... iti dau un sfat, incearca creme hidratanta cum ar fi gerovital plant ( fiindca e pe baza naturala ), dar mai intai curata-ti fata tot cu o lotiune de la gerovital plant! intreaba in farmacii, si incearca sa mai eviti fondul te ten, demachiazate mereu succes
Buna. Zilnic excesul de sebum, stresul, poluarea, fumatul determina ingrasarea excesiva a pielii si dilatarea porilor...Corector concentrat pentru pielea mixta sau grasa care:
- diminueaza productia de sebum;
- reduce porii dilatati;
- matifiaza durabil pielea;
- imbunatateste calitatea sebumului, prevenind formarea cosurilor;
- catifeleaza pielea;
- permite aplicarea machiajului.
Felicitari.esti distrusa pentru o mare perioada de timp.studiati si voi putin netul sau cartile, sa vedeti efecte negative, care sunt in numar mare decat cele pozitive!
Da normal ca am demachiez seara. Mi se pare destul de absurd sa n`o fac, cat de obosita as fi, tot o fac.