Bună.
Placa distruge rezistența firului de păr și dacă te uiți atent el nu cade din rădăcină ci de la nivelul pielii capului!
O mască hidratantă și placa fă-te că uiți de ea!
Pa, pa.
DaE foarte posibil mai ales daca folosesti foarte des placa.Incearca sa o folosesti doar de 2 ori pe saptamanaSi foloseste o masca de protectie a parului
Tot ce e posibil...
eu imi intind parul de mai mult timp(nu zilnic). si intr-adevar imi cade mai mult parul, decat imi cadea inainte...
incearca ceva pentru protectia parului. daca continui sa folosesti placa.
:*
E posibil si din cauza placii. Depinde ce fel de placa ai. Placa iti arde parul. Dar e posibil sa fie si din cauza unor produse pentru par pe care le folosesti cum ar fi fixativul sau daca iti vopsesti parul sau ti-l dai cu fuxina. Totusi daca continui sa iti intinzi parul iti recomand sa iti cumperi o masca pentru par sau ceva produs de par pentru placa. Vezi ca sunt tot felul de sampoane care opresc caderea parului.
Da este foarte posibil si eu folosesc placa de vreo 4 luni si o folosesc aproape zilnic, dar nu imi cadea parul prea des, si oricum la o pieptanare este normal sa iti cada cam 100 fire de par sau chiar mai mult...
anonim_4396 întreabă:
Giulya93 întreabă: