Bună dimineața.
Îți recomand o mască de păr pe care o poți face acasă :
Un gălbenuș de ou, 2 linguri de ulei de măsline, o lingură de ulei de ricin, o fiolă de vitamina C (întărește firul de păr), câteva picături de lămâie, și o fiolă de vitamina A (ajută la regenerare și îndesire).
La amesteci bine până se omogenizează și aplici amestecul pe părul curat. Timp de 40 de minute stai cu această mască de păr, iar după aceea te speli normal și clătești cu apă din abundență.
Baftă!
S-ar putea sa ai alopecie areata sau o alta forma de alopecie ( vezi pelada -> http://alopecie-aerata.blogspot.com/ ) Du-te la un dermatolog pentru diagnostic si tratament. Nu folosi uleiul de ricin ---este inutil! Numai bine!
Pai du-te la un medic si intreaba si iti va da ceva solutie pentru par... sper ca te-am ajutat ceaaoo
Eu iti sugerez sa te tunzi.sa te speli de maxim 3 ori pe saptamana pe par...si sa incerci sa nu mai fi stresata...stesul provoaca multe alte probleme.nu doar caderea parului.succes
Anaciornei : de tuns m-am tuns acum 2 zile si mi-am luat vreo 5 cm din el si de spalat ma spal de 3x p sap