Buna! Eu spun sa te dai cu autobronzant dar nu foarte mult deoarece nu trebuie sa devii neagra!
Pentru a alege nuanta potrivita, tine cont de cea a pielii tale: unele produse autobronzante sunt destinate pielii mai deschise, altele celei mai inchise. Daca alegi o lotiune care nu se potriveste pigmentarii pielii tale, risti sa obtii o culoare nefireasca si instetica. Incearca autobronzantul pe o zona ascunsa privirilor, poti vedea astfel daca iti place cum arata pe pielea ta. Fii atenta atunci cand aplici autobronzantul, daca pui prea mult sau nu-l intinzi bine, unele portiuni vor iesi mai inchise. Daca se intampla asta, nu te speria, freaca usor petele cu un produs exfoliant.
Inainte de a trece la aplicarea autobronzantului, exfolierea e importanta. Pentru ca autobronzantul sa nu fie absorbit de zonele uscate, ceea ce duce la aparitia petelor. Pielea trebuie sa fie forte bine hidratata, mai ales in zona coatelor, genunchilor si gleznelor. Nu aplica lotiunea autobronzanta pe pielea uda. Aeriseste baia inainte, ca sa nu fie cald sau abur. Intinde autobronzantul pe fiecare zona dintr-odata. Nu reveni cu un al doilea strat - risti sa re bronzezi neuniform. Dupa fiecare aplicare, spala bine mainile, insistand intre degete. Iar pentru fata, alege un produs special, cele pentru corp iti pot irita tenul. Apropo, mare atentie la sprancene, au tendinta sa retina crema. Pentru ca autobronzantul sa patrunda bine in piele, asteapta o jum de ora inainte de a te imbraca.
Iti recomand cateva autobronzante bune:
Lotiune autobronzanta pentru corp Self Tan Body Tinted Lotion de la Clinique. (costa in jur de 103 lei)
Lotiune ab. pentru fata Tanning Bed in a Tube Face de la Too Faced (44 lei)
Ulei solid nuantator pentru piele Black Stocking de la Lush (39 lei)
Cam astea sunt cele mai bune. Sper ca te-am ajutat. :*
Uite un gel autobronzant pentru fata si corp care e foarte bun Sun Touch de la Nivea (in jur de 30 lei)
Verisoara mea este dansatoare si normal ca trebuie sa ascunda si ea imperfectiunile. Ea foloseste atubronzantul de la oriflame si chiar da rezultate. Good luck!
anonim_4396 întreabă: