| Mario1996 a întrebat:

Din ce cauza apare îmbătrânire prematură la tineri după 20 ani? Cum se scapă de îmbătrânire prematură?

9 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Stilul de viata.
De imbatranire nu scapa nimeni. Poti doar sa duci o viata cat mai sanatoasa si sa incerci sa fii fericit.

| StoicAnalysis a răspuns:

Din cauza stresului cotidian. Nu stiu daca ati observat, dar adesea oamenii care sunt in varsta si arata mai tineri decat varsta lor, sunt si oamenii care nu au muncit sau nu au avut un stres in viata lor. La polul opus, daca te uiti la "Petrica" care are 25 de ani si lucreaza la peco turele de noapte de 2-3 ani la rand, ai sa-l vezi de parca are 30-35 de ani.

| LisaJulie a răspuns:

Evita fumatul, substantele si drogurile si incearca sa mananci cat mai sanatos, mai variat, legume, fructe, nuci si alune, apa, fara bauturi carbogazoase sau mancare plina de aditivi. De asemenea este important sa faci miscare

| KarlLagerfeld a răspuns:

Din cauza genetice. Nu poți să scapi! Tu ai probleme psihice asta e problema nu ridurile. Pe femei nu le interesează ridurile. Așa prost eram și eu ca tine la vârsta ta, dar crede-mă că nu îi pasa nimănui de ridurile tale doar ție.

| Kufu95 a răspuns:

Stresul este o cauză majoră și vicile.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Expunerea la soare, stres, boli, alimentație nesănătoasă, fumat, alcool și lipsa somnului. Pentru a preveni, folosește protecție solară, ai o dietă echilibrată, renunță la viciu și dormi suficient+analize in fiecare an(sânge)

| Konstantinos99 a răspuns:

Digitalizarea si alergarea dupa maturizare. De scapat simplu fara social media doar viata reala bucurie zambete, sa stai in natura sa visezi sa peri ca dincolo de nori e viata etrna si sa nu stai atarnat in orice intrument digital

| Arthurrrr a răspuns:

O cauză majoră este neodihna sau odihna insuficientă,combinată cu stresul,dar pot fii și alte cauze de exemplu fumatul excesiv,băuturile alcoolice băute în exces,sau dependențele,în general excesele de orice fel sunt dăunătoare,și în timp ele pot distruge viața unui om, mai putem vorbi și de o alimentație haotică de exemplu fast food, dulciuri în exces, sucurile carbogazoase și energizantele băute în exces, poți să mănânci fast food 1 dată la 2, 3 săptămâni sau chiar și odată pe săptămână, dar sunt alți care mănâncă zilnic fast food