| weezy19 a întrebat:

Din ce cauza majoritatea tineretului se imbraca in ziua de azi cat mai elegant, parca sunt la prezentari de moda toti.Si nu mai vezi pe strada aproape pe nimeni cu acel stil,, swag"?

Răspuns Câştigător
| kiddscream a răspuns:

Ehh..acuma fiecare cu stilul lor deja vezi copilele de 9-10 ani pe platforme si machiate mai ceva ca un model pentru ca ele vor sa para mature si alea mai mari. vor si ele sa se afle in treaba si sa impresioneze... am la mine in clasa un specimen dinasta care. daca ai vedea-o ti-ar venii sa ii dai doua palme si sa o lasi cheala.
Dar nu toata lumea este la fel... stilul meu e acelasi tenesi, blugi si un hanorac ceva comfortabil, nu ma schimb eu doar pentru ca altii au deja fite de moda laughing

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum toata lumea vrea sa fie in trend. Doar persoanele de varsta 3ª se imbraca ca pe vremuri. Moda a evoluat asta e cauza.

| M25M a răspuns:

Americanizare- toti pustii si toate pustoiacele se imbraca dupa "idolii lor" gen Justin Bieber, Selena Gomez, Miley Cyrus One Direction si care or mai fi.
P.S. SWAG este un termen folosit de homosexuali in anii 50 - 60 deci...

| weezy19 explică:

Da frate,inteleg ca moda a evoluat,si stiu despre cei vorba, dar cum sa te duci la scoala ca la nunta? gen; papion, camasa, lista poate continua., e ceva ireal

Întrebări similare