| p0wer a întrebat:

Din ce pot face un gomaj cu granule exfoliante pentru. ten?

4 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Buna, din malai amestecat cu iaurt, sa ai grija sa cureti bine tenul inainte, si sa nu folosesti gomajul pe zonele cu cosuri, pentru mai multe informatii despre beauty, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo

| psiholoaga a răspuns:

Din nisip fin, spalat bine. Amesteci fie in mastile cu argila, fie in cele de iaurt si fructe pasate, fie in cele cu galbenus crud.

| lenyia a răspuns:

Iti poti face si singur(a) un produs pentru gomaj, in functie de necesitatile pielii tale. Spre exemplu, poti avea o masca faciala cu dublu efect: exfoliere si hidratare. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: un sfert din miezul unui mar, dat pe razatoare; o lingurita de ovaz pisat, o lingurita de miere si una de frisca. Amesteca bine totul pana cand obtii o pasta omogena si aplica produsul pe fata, masand cu blandete. Lasa sa actioneze timp de zece minute si spala-te cu apa calda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu fac un amestec dintr-un ou, putina miere, zeama de lamaie si aplic pe fata o data pe saptamana.Pentru corp folosesc zat de cafea, iar pentru buze folosesc putin zahar, le masez bine dupa care imi dau cu balsam de buze.

Întrebări similare