Nu prea exista, doar ca atunci cand il tunzi se va face mai des. adica mai mult. Indicat este sa i razi dar cu epilator nu cu crema depilatoare.Deoarece il smulgi cu tot cu radacina, iar atunci ii v-a lua mai mult timp sa creasca la loc.Iar daca perseverezi in al epila. pana la urma se v-a rari. Dar sa stii ca doare al naibii de tare. Sau exista varianta a 2a Lama de ras. Dar se indeseste, si trebuie sa-l tunzi din ce in ce mai des
Efecte negative nu exista.
da este ceva natural dar ca specie umana am evoluat si pe caldura asta sa stai cu atata par pe tine...
acum depinde la fete e ceva la baieti altceva.
Pai,sa stii ca de obicei barbatii care se epileaza sunt mult mai apreciati de femei, decat astia care arata ca maimutele, si acum pe bune, tu nu stii cum arata picioarele de femeie? FAIL
Sa inteleg ca barbatii epilati pe picioare sunt apreciati?
Eu una ii apreciez, si multe alte fete/femei, multora li se pare pur si simplu scarbos parul acela (mai ales ca la unii este enorm). Daca vrei sa faci acest pas, cred ca multe fete te vor incurajainclusiv eu.
M-am facut de cateva ori, de acord arata mai bine...insa majoritatea barbatilor au par pe picioare daca te uiti atent, nu in cercul tau de prieteni, in general daca privesti pe strada...
si apoi cred ca e ceva natural acel par pe picioare la barbati...
De acord,e ceva natural,dar mai demult daca barbatii erau rasi pana si la subrat se considera ceva prea feminin(si rasul la subrat e ceva igienic),acum nah, cam toate evolueaza, cine se adapteaza ok, cine nu, nu.nimeni nu e obligatfiecare cum ii place.
Nu.singurul efect,, negativ'' e ca va trebui sa ai mereu grija si imediat cum creste sa il tai iar, asta vara.dar iarna doar din motive igienice.cam atat
anonim_4396 întreabă: