| Dyingfetus a întrebat:

Dintre o suvita rosie sau o suvita albastra care ar veni mai frumos pe parul saten? Voi ce ati alege?(mentionez din nou ca este o suvita intr-o parte, nu mai mult happy )

16 răspunsuri:
| NikoIsDirectioner a răspuns:

Amandoua sunt dragute, depinde de ceea ce iti doresti tu, dar parerea mea k ar merge mai bine albastruhappy rosu e pentru blonde! Succes, si orce ai alege iti va sta minunat!happy Pupici multi de la Niko:X :X

| akaa a răspuns:

Cu suvita rosie sigur ti-ar sta mult mai binewinking.

| Dollicious a răspuns:

Eu cred ca cea rosie merge mai mult pe par saten iar cea albastra pe brunet sau blond!

| AleAlbu a răspuns:

Rosuuu! O sa-ti stea super!

| Dyingfetus explică (pentru AleAlbu):

Acum am una roz... Sper sa imi stea bine cu cea rosie. happy Mersi de raspuns!

| faramatania a răspuns:

Ar veni mai frumos o şuviţă albastră, o fiţă mai de bun gust.
http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/67906052_MTUEQTN.jpg
...iar fără ar fi şi mai frumos.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Eu zic rosie.
Albastra-i prea colorata.

| Ađřıαηηα a răspuns:

Hei happy
Mentionez ca si eu am parul saten si ochii verzi si am avut si suvite albastre si suvite rosii.
Mie imi statea bine cu amandoua dar mai toata lumea imi spunea ca "Roscata cu ochii verzi, mama, mama laughing" deci imi statea mai bine cu suvite roscate happy insa nu se stie.
Daca ai ochii verzii poti sa-ti faci cu incredere suvita roscatahappy sau daca nu depinde ce culoare iti place tie mai multbatting eyelashes
Pawinking

| Dyingfetus explică (pentru Ađřıαηηα):

Pai nu stiu, ma gandesc ca cele albastre nu o sa se vada prea mult daca am parul saten. Cele rosii se vad mai bine, nu?

| Ađřıαηηα a răspuns (pentru Dyingfetus):

Ba nu happy Mie la umbra nu prea mi se vedeau dar cand imi batea soarele in cap laughing se vedea clar happy Acum depinde si unde iti faci suvita happy daca ti-o faci in fata o sa se vada mai bine happy

| NikoIsDirectioner a răspuns (pentru Dyingfetus):

Poate ai dreptate, Oricum imi plac ambele idei

| Dyingfetus explică (pentru Ađřıαηηα):

Pai da, in fata.Dar totusi in comparatie cu cea albastra, cea rosie se vedea mai mult, nu? big grin

| Ađřıαηηα a răspuns (pentru Dyingfetus):

Nu prea cred! La mine diriga s-a prins mai repede cand aveam mov decat atunci cand aveam rosiilaughing Mrg straight face Mai bine fa-ti rosiebatting eyelashes O sa-ti stea tare cu eabatting eyelashes

| Ađřıαηηα a răspuns (pentru Ađřıαηηα):

Albastru pardon laughing [ am zis mov pentru ca am avut si d'alealaughing"

| JohnyDeep1 a răspuns:

Pe parul saten sta mai bine o suvita rosie (dar nu mai multe) fiindca rosul acela aprins face in asa fel incat iti aprinde parul si arata super happy
Suvita albastra pe parul saten nu face decat sa te urateasca si transformandu-te intr-o vrajitoare a ghetii.
Sfatul meu: fa-ti o suvita rosie (nu mai multe)
si o sa vezi ca nu o sa regreti.happy

| medeea a răspuns:

Rosie. Cel mai bine. tongue