NIVEA cu siguranta...alta textura are nu te simti ca si cum te-ai da cu grasime direct p buze, persista totul e diferit de AVON
Nivea! Eu mi-am luat odata de la Avon si dupa 2 saptamani saintarit si nu l-am mai putut folosi si cel de la Nivea inca il mai folosesc
Eu am avut unul de la Metropolitan si este extrem de bun.
Insa, dinte cele doua, l-as alege pe cel de la Nivea.
Cele de la nivea sunt mai bune sunt fine si delicate + ca daca ai buzele crepate ti le repara dar de la AVON nu prea... nivea e de calitate cele de la avon sunt doar scumpe si sunt par dragute numa ca sa cheltuie lumea banii... balsamul de la NIVEA mult mai bun
De la NIVEA, sunt sigura de asta
desi sunt bunicele si cele de la AVON doar ca trebuie sa il folosesti desnu ramane mult timp pe buze
Eu am avut si unu si altu. avon sincer nu are balsame prea stralucite, la nivea majoritatea sunt foarte bune. Nivea.cu siguranta.
Cele de la NIVEA sunt foarte bune, eu imi cumpar doar din alea.
Am incercat ceva de la Avon, dar nu am fost "uimita" de ele
NIVEA...balsamul de buze de la AVON nu e bun si in general rujurile si gloss-urile
Intr-adevar cel de la Nivea este bun, dar am luat de la Avon si imi place foarte mult
Depinde ce gusturi ai
Cum a scris şi Lauuritha, balsamul Carmex poate să facă minuni. Merită încercat. Îl folosesc mai mult de un an.
Până l-am găsit pe Carmex am încercat şi eu o groază de balsamuri de la toate producătoarele posibile.
Pentru o părere mai amplă vizitează blogul meu: http://beauty-minutes.blogspot.com/......ol-si.html
Nivea, cu siguranta. Le-am incercat pe amandoua; Nivea a fost foarte bun si nu am regretat o clipa ca l-am cumparat, pe cand pe cel de la Avon imi venea sa-l arunc la gunoi dupa prima aplicare(lucru valabil in 95%din produsele Avon pe care le-am incercat). Nu recomand produsele Avon, indiferent de natura lor.
Salut.Eu sunt Madalina.Deci uite parerea meaentru un timp eram pasionata de strugurelele de la AVON. Aveau gust dulce si miroseau misto, doar ca dupa ce le-am utilizat eu nu am fost prea incantata de ele, ca trebuia sa ma dau de vreo 5 ori pe zi ca sa ma hidratez, dar degeaba.Niciun efect.In schimb, NIVEA este mai pe placul meu.Eu am de doua saptamani un strugurel de la NIVEA si sunt incantata.Dar odata am facut un test:pe o buza am aplicat un balsam de la NIVEA si pe cealalta unu le la AVON si am asteptat toata ziua.In urmatoarea zi am verificat buzele pipaindule putin si partea cu NIVEA era mult mai moale ca cel de la AVON.Dar si balsamurile de la Gerovital Plant is bune.Nu sunt scumpe si chiar is faine.Deci,eu zic sa nu te bazezi pe AVON. Iati de la NIVEA sau Gerovital plant. Pupici.
AVON rich moisture care va aparea in catalogul de craciun... este intr'o cutiuta si il iei pe deget. e f. bun si iti hidrateaza buzele. si nu este gros, ti se baga imediat in piele, deci nu este gretos. eu mi-am comandat si crema tot la fel ca balsamul. a :si are un miros delicat iti recomand cu incredere. cele de la nivea sunt si mai scumpe si pe mine nu m'au prea incantat. (Balsam de buze AVON rich moisture 7lei, crema AVON rich moisture 5 sau 6 lei) sper ca ti'am fost de folos... :*
Pai ca sa-ti spun sincer am folosit si nivea si de la avon dar nivea mi s-au parut mai bune. dar fiecare cu gusturile lui. pup
Buna!
Sincera sa fiu, pe mine nu ma incanta niciuna dintre cele doua firme. Iti recomand sa-ti cumperi balsam de buze de la ''Carmex''; este o firma americana, iar calitatea balsamului este superioara (hidrateaza f bine si reface buzele crapate) fata de celelalte doua. Il gasesti in supermarket/farmacie la aprox. 10lei
Pupici :*
saluttpu123 întreabă: