Pentru celulita eu folosesc zatul de la cafea + o lingura de ulei de masline. Le amesteci pana faci o pasta, eventual poti sa incalzesti cateva secunde uleiul si freci pe zonele cu probleme 5 min, lasi inca 5-10 min si apoi te clatesti cu apa calda. M-a ajutat cu celulita si inca un efect este ca iti lasa pielea foarte fina si mai ferma. Ar trebui sa repeti masajul de 2-3 ori pe saptamana.
In viata noastra 70% conteaza dieta, 20% sportul si 10% genele mostenite; mancanca cat mai natural si cat mai putin prelucrat termic + cel putin 2l de apa pe zi(consumam 1, 5l doar stand in fund pe scaun toata ziua si mai are si organismul nevoie de ceva apa ca sa functioneze bine) + sport(poti sa faci orice, eu fac zumba o ora in fiecare zi de 5-6 ori pe saptamana si chiar am observat ca mi s-au subtiat putin picioarele si au inceput sa se vada muschii).
O mica "smecherie" este lamaia. Cu cat mananci mai multa lamaie cu atat o sa slabesti mai mult; lamaia + apa te curata de toxine. Poti sa bei doar sucul de la lamaie dar poti sa o si mananci intreaga( de asemenea e buna pentru celulita).
Am slabit in 3 luni 9 kg doar facand lucrurile care ti le-am spus mai sus, iar de la ciocolata/dulciuri nu m-am abtinut pentru ca creeza depresie. M-a ajutat foooarte mult site-ul http://calorii.slabute.ro/calorii-proteine-grasimi-meniu/ aici scrii in fiecare zi ce mananci si ce exercitii fizice faci, iar el iti calculeaza cate kg o sa slabesti pe luna si chiar m-a motivat sa vad rezultatele!
Numai bine!
PS. Legat de celulita am gasit o carte pe net in engleza si am facut un rezumat in romana legat de ce trebuie sa mananci si ce te ajuta cel mai mult pentru celulita, daca vrei sa ti-o trimit pe email.
Alearga in fiecare dimineata pana la ora 10 - dimineata slabesti mai mult- 1 ora : 30 min de incalzire si 30 min slabesti.
Mergi cu bicicleta cativa km buni pe saptamana, mergi cu rolele, mergi la innot. Nu te astepta ca dupa 1 saptamana sa vezi mari diferente.Cam dupa 3-4 saptamani vezi diferente daca te tii de program. Daca faci sport si mamanci grasimi si multe dulciuri nu poti slabi deci in fiecare zi 3 fruncte si legume si sa cinezi cu minim 3 ore inainte de culcare
Buna! ca sa slebesti iti recomand dieta duckan.o gasesti pe net.nu te infometezi si slabesti.dar trebuie sa o respecti intocmai si sa faci si sport.iar pentru celulita poti folosi un gel de la elmiplant cullufight plus ca iti si slabeste coapsele.in combinatie cu sportul da rezultate.
Buna Adelina..este vorba de Cellufight plus de la Elmiplant. Am sa o incerc si eu, am si eu aceeasi problema, coapse groase si pline de celulita.
Buna. Uite un articol care te-ar putea ajuta... http://fetelestiu.ro/......celulitei/
-sport...pillates
-fara calori doar fructe/legume/salate
-bea peste 2l de apa pe zi
Buna! uite...stiu ca astepti ca cineva sa iti spuna cum sa slabesti ca prin minune si fara efort dar din pacate asa ceva nu exista. Am invatat-o pe pielea mea mancam putin si prost iar seara nu mancam deloc pana intr-o zii cand a inceput teroarea: stomacul imi era dat peste cap, vomitam, burta ma durea ingrozitor! deci atat de tare incat imi venea sa ma duc sa bag un cutit in mine sa ma omor ca sa scap de durere, vedeam numai punctulete ma lua cu ameteli capul ma durea ingrozitor si crede-ma ca nu iti doresc sa ti se intample asa ceva! daca chiar vrei un lucru trebuie sa lupti ca sa il obtii! nu iti spun sa faci fel si fel de exercitii chinuitoare, fa ceva distractiv si sa iti placa de exemplu mergi cu bicicleta, cu rolele, sari coarda(este foarte folositor) iar cu mancarea stii ce trebuie sa faci: fara alimente grase, fara dulciuri(nu iti spun sa le elimini de tot doar redu), mananca fructe sau niste gem daca ai pofta de dulce, salate, iar seara mananca mai usor si cu 2-3 ore inainte de culcare. o sa ai nevoie si de multa rabdare! Mult Succes!
Exercitii fizice, putine diete, fara mancare nesanatoasa gen fast food ( ea provoaca celulica ) si in 2 3 luni o sa scapii de ea, si euu am si e cam greu sa ma abtin de la mancarea de la MC DONALDS! te pup
Anna04 întreabă:
Welcome.to.my.word întreabă:
ejwihss întreabă: