anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doamne deci imi urăsc părul, e super des si umflat, dar il îndrept cu placa nu o sa stea mult asa bine, cred ca dupa câteva ore deja începe sa se umfle iar. Ieri când am fost la salon m-am tuns bob mai lung(puțin mai sus de umeri) crezand ca vai doamne o sa scap și eu de chinul ala de par, dar de unde? Pana și pe coafeză o luase căldurile când trebuia sa îmi îndrepte parul, prima oara a incercat cu o placa ceva mai ciudata, era mai mare cu pe o parte avea un fel de "perie" gen țepusi ca la perie și după ce a văzut ca nu merge a luat o placa normala de par. Deci ieri mi-am coafat parul și seara deja era ca înainte, umflat și urat. Bai deci nu stiu ce sa mai fac cu parul, vreau sa îl am subțire și drept, fără nici un volum sau măcar ondulat ca sa arate mai bine, mi-e mila de fetele care au parul in stilul celor africani gen cred, des, voluminos si ce denumiri ar mai putea avea, cred ca peste un an o sa ma tund zero frate, adica as fi făcut-o de mult dar mi-e frica de parerea celorlalti, azi când am ieșit afara cu parul scurt toți prietenii mei erau socati, mai ales băieții, fetele imi dadeau complimente dar ziceau ca s-au obișnuit cu mine cu parul mai lung și prins într-o coada sus mereu laughing

Deci, de as putea sa fac cu parul meu ca să nu mai fie asa des și asa voluminos? Din volum mi-a mai luat pentru ca mi l-a filat dar nu vad mare diferenta, heeelp

2 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Altele se plang ca vor cheli iar tu te plangi ca ai parul des? E cea mai ciudata chestie auzita de pana acum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi la salon și fa ți tratament cu keratina ca sa ți l îndrepte. Cred ca asa se numește. Sau ia ți o placa mai buna și întinde l după ce faci baie (bineinteles parul sa fie uscat), iar după ce îl întinzi da ți cu un ulei special de l-ar care face firul sa stea mai drept. Sunt o grămada prin supermarketuri. Și ultimul pas, da ți cu fixativ.