Chiar arată dezgustător, aveam impresia că am eu o problema cu asta, dar se pare că nu sunt singura care vede așa lucrurile
Nu ma deranjeaza unghiile mari, insa de departe se vede ca nu e ceva natural. Chiar normal in unele cazuri. Eu ma intreb cum isi folosesc degetele cu unghii asa de mari, cate chestii nu pot sa faca din cauza lor - "Te rog, ma ajuti cu aia?", "Nu nu pot din cauza unghiilor!"
Subscriu. Dar femeile le poarta asa pentru ca le plac lor nu ca sa ne placa nou. Deci...
Nope, daaar, e un fetish, si la femei si barbatii atrasi de femei cu unghii lungi, chiar daca ai unghii de vreo 10 cm poti sa vinzi cu nustiucate sute de euro per unghie (doar stiu de asta, sa nu ma intrebi unde si cum, ca nu m-au interesat detalii din astea)
Ar trebui sa o vezi pe ciudata aia care detine recordul mondial la lungimea unghiilor. Am zis ca vomit cand am vazut-o! Vorba ta, bleah! Ma intreb cum se sterge aia la coor cu unghiile alea de un metru!
Scarboase nu sunt adica nu-mi vine sa vomit cand le vad.
dar ma intreb in sinea mea uneori de ce )) de ce atat de mari jumate de metru cei ala ma
))
Nu sunt urate sau scarboase, problema este ca sunt sensibile, se rup/accidenteaza usor si nu e deloc placut, ba chiar dureros, se poate si infecta, cadea unghia naturala. O prietena a patit deja de 2 ori asta in curs de un an.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: