Eu mi-am facut cu pistolul nu m-a durut cand am facut-o ci dupa aceea m-a dourut foarte rau si mi-am scos cercelul bine oricum nu e o regula eu zic sa iti faci numai bafta
Nu doare tare.
Eu mi-am facut prima data gauri pe la 11 ani si eram asa speriata, dar dupa ce le-am facut pe primele 2, m-am intors sa-mi mai fac inca 2. Acum cred ca am vreo 4 in dreapta si 3 in stanga,si poate unul viitor sus,in cartilaj
Te da la inceput cu o crema (cum e cea de galbenele) apoi cu un spray dezinfectant, iti alegi tu cercelul medicinal, si cu pistolul in 2 sec ai cercel
N-ai de ce sa-ti faci griji, nu doare.
Nu doare deloc . Iti da cu un sprei rece ca gheata iar are ca un aparat si doar te ciupeste putin putin nu doare. Eu am unu in spranceana si nu a durut Succes.
Pai sincer : DEci eu m-am inervat ca toate prietenele aveau asa ca : Am intrebat-o pe mama daca pot sa-mi fac si mie spus ca nu am tupeu.M-am pus sa fac cu cercel, nu a mers. Pana la ura am luat un ac, l-am bagat in spirt(DESIMFECTARE) apoi mi-am facut. nu a durut dar acum am gaura
Daca iti faci la salon, n`ai de ce sa iti faci griji. spune`i sa iti faca cu pistolul si nu vei simti decat ca o intepatura mica, fara durere funda?
Neah întreabă: