1. Gelul de curățare pentru ten normal-gras de la cerave
2. Crema ultra fluidă toleriane la roche posay, care se poate aplica atât si în zona conturului ochilor
3. In cazul in care iti doresti o crema exclusiv pentru zona ochilor, iti recomand bioderma sensibio eyes
4. Balsam de buze.
Bineinteles ca poti folosi si alte produse in completarea rutinei de skincare. Însă, eu am făcut o recomandare ce vizează minimul necesar.
Mulțumesc pentru răspuns!
Cu drag!
Foarte bune sugestiile de la primul comentariu, îți mai dau și eu unele.
1. Ai nevoie înainte de gelul de curățare de o apă micelară, Garnier roz e bună.
2. Gelul de curățare: Personal, mie nu mi-a priit cerave pentru ten gras ( am tot tenul gras și cu coșuri lunare in perioada veselă ). Știu persoane cărora le priește, acum depinde și de ten, al meu e sensibil Recomand bioderma pentru ten gras/ bioderma pentru ten sensibl/ produsele simple ( sunt dinafară dar e o pagină de Facebook prin care le poți lua la 20 lei ).
3.Crema hidratantă : Effaclar Duo e singura ok pentru mine
4. Protecție solară ( spf )
Altruist 30 ( 50 nu mi se pare ok pentru ten gras, lucești prea mult )
Mulțumesc mult!
Nici mie nu îmi priește cel de la cerave, asta pentru că am tenul gras și cu tendință acneică. Cele care functionează pentru tenul meu sunt avene și la roche posay effaclar.
Însă, voiam să îi recomand un gel de curățare blând.
O să incerc și eu protecția solară de la altruist. Nu am mai folosit un asemenea produs până acum, cu toate că auzisem că este necesară in rutina de ingrijire.
Nu ai pentru ce ^^
Am uitat să-ți spun ceva, încearcă să te ferești de produse care conțin parfum sau alcool.
Georgian1992 întreabă: