| addnana a întrebat:

Doresc un tratament naturist pentru unghii exfoliate

8 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Din câte am observat eu, unghiile se exfoliază din 2 cauze:
1.Sunt prea moi. Pentru întărirea unghiilor cel mai bun tratament este uleiul(de orice fel) Masează-ţi unghiile cu el pentru 10 minute, apoi spală-te pe mâini(cu sau fără săpun). Vrei să te convingi că e bun? Păi...ciupeşte-te înainte să-ţi pui uleiul pe unghii şi ciupeşte-te apoi după vreo 5 minute de masaj,ciupeşte-te din nou. Mie mi se pare că doare mai tare ciupitul când ai uleiul pe unghii. N-am mai încercat de mult să mă ciupesc, căci acum am unghiile lungi, dar tu poţi încerca să vezi. happy
2. Forma e nepotrivită. Ştii care e forma cea mai... exfoliabilă, nu? Păi pătratul(dacă vrei să ştii de ce poţi să-mi trimiţi mesaj). Cea mai rezistentă formă este cea trapez. Adică vârf drept cu laterale tăiate.
Un tratament bun pentru unghii exfoliate este cel cu lămâie. Puneţi unghiile în zeamă de lămâie, masează-le puţin şi poţi plecaa...dar nu te spăla pe mâini 2-3 ore. Fă asta de 2-3 ori pe zi şi vei avea unghii frumoase. love struck
De asemenea...ai grije cum şi la ce îţi foloseşti unghiile şi nu le pune prin praf de spălat, etc. Iar iarna poartă mănuşi!
Succes!

| tequila777 a răspuns:

Pentru unghiile care sunt cam moi, sau se exfoliaza usor, precum si pentru un efect de albire, se fac urmatoarele tratamente, de asemenea eficiente: intr-un vas mic se toarna o ceasca de apa calduta in care s-a pus sucul de la o jumatate de lamaie, iar apoi se tin degetele inmuiate timp de 5-10 minute; sau unghiile se freaca bine cu cate o felie de lamaie, de 2-3 ori pe zi, timp de vreo 2 saptamani.

Da, am inteles ca si tratamentul pentru unghii de la Farmec e chiar bun, si ieftin :)

__________ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!

| danielcretu1980 a răspuns:

Iti trebuie calciu in organism. ceapa fixeaza bine calciul, asa ca e bine sa o consumi cruda.
plus suplimente de calciu.

local... protejeaza unghiile cu un lac rezistent, pana se mai intaresc.

| afurisita a răspuns:

Incalzeste ulei de ricin (nu tare...cat sa iti fie comod) pune intr-un vas, si baga degetselele acolo. tsinele cateva minute,cu cat mai mult, cu atat mai binehappy face minuni! le repara si iti si cresc... si cauta in magazin, e ca e o chestie cam pe la 4-5 lei, o solutie de la Farmec, e intr-o sticla ca si lacul, dar e apoasa si transparenta. Si aia e fb! Bafta

| funkiana a răspuns (pentru afurisita):

Cauta in catalog la avon. o sa gasesti acolo.eu de acolo imi iau.

| afurisita a răspuns (pentru funkiana):

Merci big grin

| Mortich a răspuns:

Uleiul de parafina, se gaseste in orice farmacie.
xo, Mortich

Întrebări similare