Mai intai tunde`ti varfurile ca nu mai creste Asa l`am avut si eu. Il ondulam si il indreptam in fiecare zi si cand m`am dus sa ma tund mi-a taiat o gramada de par fiindca era ff ars :d. Se gasesc in Carrefour...cred. spray`uri de protectie termica sau ceva de genu. si eu trebuie sa`mi iau ca ma enerveaza ca nu pot sa-l mai fac des cu placa sau ondulatoru`
Buna! 1. uleiul de ricin accelereaza cresterea parului, a genelor si a sprancenelor. il gasesti in farmacii sub forma de... ulei :P
2. Iti recomand 3 produse de exceptie pentru protectie la placa: Smoothing Glaze, Fluid Silk sau Cristalli Liquidi con Keratine, toate de la Kleral System Professional. Sunt cele mai bune pe care ti le pot recomanda. Le poti cumpara, sau doar vedea descrierea in situl http://eshopkleral.kleral.ro/. Bye! :*
Poti incerca un sampon din farmacie, cu vitamina A sau iti poti prepara masti din ulei de masline.morcov si ou.
Un balsam din aceeas gama cu samponul folosit este raspunsul la a 2. a intrebare
1. uleiul de ricin!
2.si eu fac la fel. eu folosesc ser hidratant pentru toate tipurile de par Advance Techniques. inainte sa il intind.
Sper ca am fost de ajutor! :*
Eu ma dau cu Keratina iniante sa imi indrept parul! Pe eticheta scrie ca regenereaza firul de par! La mine merge insa nu imi indrept parul asa des ca tine!
Cat despre par lunggg... hmmm sunt niste sampoane care au efect de grestere rapida dar nu am incercat. succes:*:*
1.poti folosi ulei de ricin e bun pentru par, unghi si gene
2.ia-ti un pic din vrafuri si poti sa folosesti un sampon si balsam pentru par deteriorat si un ulei de la avon pentru varfuri despicat e in jur de 15 lei
Poti incerca si solutia cu petroleum de la Gerovital...e adevarat ca e cam greu sa te tii de tratament (la fiecare spalare sa stai 3-4 ore cu solutia in cap), dar rezultatele vor aparea. Eu am sesizat o schimbare de la prima folosire (parul era mai lucios) si mai curat. Eu ti-o recomand cu caldura:X