| ingh3rash a întrebat:

Dragii mei am nevoie de sfatul vostru...
Vineri ma duc la o petrecere de miss si trebuie sa am 3 tinute.
1.Prima de club
2.Sa ma deghizez in ceva
3.Si sa port costum de craciunita.
Ideea e ca nu am bani sa-mi cumpar un costum de craciunita, ma gandeam sa fac unul, in sus mai gasesc eu o bluzita ceva, dar in jos habar nu am, nu am nici fustita rosie, si nu stiu, ma gandeam la o esarfa, dar nu prea am ideei. Voi ce parere aveti?
Iar la deghizat ma gandeam sa ma deghizez in tiganca. Ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| Andrutzikka a răspuns:

Deci, la costumul de craciunita eu iti recomand o fustita mai scurta si o bluza rosie dar nu uita de accesori cum ar fi cercei rosii, caciula aceea rosiesmug
Iar la chestia cu deghizatul eu zic ca e destul de oklaughing

| HeathLedgerForever a răspuns:

Buna. In tinuta nr. 1 pun pariu ca te descurci. Tinuta nr. 2 nu stiu ce sa zic, si eu in vara am fost la petrecere de miss la Costinesti si jumatate din plaja erau in costume de tiganci, nu stiu, gandeste-te la ceva ce ii poate stompa pe ceilalti in sensul ca sa ii lasi cu gura cascata, gandeste-te la ceva unic si original si in acelasi timp sate reprezinte. Tinuta nr. 3 cum ai spus, in sus gasesti un maieo rosu sau bluzita, in jos un material rosu, asta e de fapt cheia : fi tu, fi inventiva, foloseste-ti capsorul pentru ca sunt sigura ca poti! Sper ca te-am ajutat intr-un fel, te pup kiss.

| ingh3rash explică (pentru HeathLedgerForever):

Da.Multumesc frumos pentru sfat

| Traficdeacadele a răspuns (pentru ingh3rash):

La tinuta 2 te poti costuma in pirat!

| HeathLedgerForever a răspuns (pentru ingh3rash):

Nu ai pentru ce scumpa kiss! Pentru asta e site-ul sa ne ajutam happy!