Eu iti recomand sampoanele Hegron, poti incerca samponul Hegron din gama Vita-Med, este special creat paetnru par si piele sensibila si are ph neutru http://www.atshopping.ro/product.php?id_product=172
Buna eu am folosit si pantene si wash and go, eu am facut matreata si sotul meu nu.In schimb am gasit ala cu miere si laptisor de matca de la l'oreal, cu ala ma spal de mai bine de 4 ani si cu balsamul lui, si-ti lasa un par super moale, si curat.Asta am folosit eu acum nu stiu ce sa-ti zic.Succes.
Cauta la farmacie un sampon cu petrol. e foarte bun. trebuie sa nu schimbi prea des samponul ca sa nu faci matreata.
Si eu am avut la fel, incearca GARNIER antimatreata sau Head and Shoulders pentru scalp sensibil si animatreata. Sa stii ca le-am incercat pe amandoua si de la primul mi-a trecut si apoi iar imi mai aparea si am incercat head and shoulders si imi prieste de minune.Sa stii ca am incercat o multimea de a sampoane naturiste si nu aveau nici un efect. Sper sa iti treaca
Am avut si eu aceeasi problema. Am luat Wash and Go dar degeaba. Apoi am incercat cu Clear... si acum nu mai am nici o problema.
Elisabeta1maria întreabă: