Uite cativa pasi pe care poti sa-i urmezi:
1.Vestimentatia trebuie sa atraga atentia asupra umerilor sau decolteului
2. In partea inferioara a corpului, poarta culori inchise, opteaza pentru croielile lejere, dar nu mulate si nu supraincarca silueta cu suprapuneri. Pentru partea superioara a corpului alege culori deschise, imprimeuri, accesorii, maneci usor bufante sau piese vestimentare cu pernute pentru a crea iluzia de umeri lati, efectul obtinut astfel fiind cel de silueta echilibrata. Iti sugerez si cateva culori care sigur te-ar avantaja:gri si gri cartita; grena si smarald; violet, bleumarin.
3.Rochii empire, retro, care, datorita croielii scurte si evazate, ascunde burta si eventualele depuneri de grasime de pe fese si coapse; rochia portofel, care iti poate oferi atat imaginea de working-girl, dar poate fi si rochie de cocktail, in functie de ocazie.
4.Blugii ajusteaza fesele. In ciuda aparentelor, sunt cei mai buni prieteni ai soldurilor late. Cu talie inalta, relanseaza curbele feminine ale anilor ’60.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Si eu solduri foarte late. Blugi cu talie mai inalta si bluze nu foarte mulate.
Si eu am soldurile late si picioarele destul de scurte stai linistita... daca nu eati foarte grasuta e okay sa te imbraci cu ce vrei tu...e bine ca esti asa
Eu cred ca trebuie sa porti ceva largut si negru pentru ca negru slabeste si niste pantaloni care pot fi de orice culoare si model pentru ca negru merge cu orice sper ca te-am ajutat