Ti s-au dat o gramada de idei bune. Nu pot sa mai adaug decat ca, spre binele si linistea ta, sper din tot sufletul ca soacra ta sa nu intre pe TPU. Ar avea oarece mari surprize citind unele postari.
Pregateste-i locul de veci. O sa fie fericita ca te-ai gandit la ce se va intampla cu ea dupa ce se duce.
Miruna, viki, byby si mariposa mi-ati dat cateva idei bune
auran- ideea ta este minunata, dar din pacate nu am bani sa o trimit de tot
eu_o_mare_enigma- idee buna, sigur ingheata de la primul pas pus acolo, tinand cont ca ea este din tarile calde
Dudu, buna ideea ta mai ales ca este vaduva de trei ani.
lavylavy foarte inteligent.
Se pare ca ai o soacra eleganta si distinsa. Va trebui sa alegi cu grija cadoul, desi sunt convins ca nu o sa dai gres.
Poti sa-i cumperi bijuterii. Sunt convinsa ca le adora! (Oare ce femeie nu le adora?) Piata de bijuterii e atat de diversificata, incat ai de unde alege. Gandeste-te la o bratara cu pietre (nu stiu ce i s-ar potrivi) ori o brosa frumoasa (camee cu argint).
Soacrei mele i-am facut cadou, anul trecut, un set de bijuterii din argint cu marcasite.
Orice cadou ai alege, sunt convinsa ca o vei face fericita. Petrecere frumoasa!
Sincer pentru varsta ei o poseta nu foarte costisitoare in jur de 60 lei pana pe la 100 ii va fi perfecta, sau ai putea sa ii cumperi un parfum, sau un lantisor din aur cu prima litera din numele ei. Sper ca ti-am fost de folos la multi ani soacre-i tale!
Eu daca as avea bani, i-as face cadou o croaziera pe viata pe o insula pustie... dar, ce zici tu este bine (mai ales ca este sugerat de ea cadoul - se va bucura)...
Daca tii la ea si daca "i-as lua o geanta de marca "ia-i-o.Ca doar tu dai banii.Chestia ca"dar a zis ca este scumpa" e doar fandoseala. E clar ca-i place ideea.
Poti sa ii iei un bilet dus spre luna sau daca poti sa angajezi 2-3 stripeeri sa ii faca un show sa vezi de nu iti pupa si picioarele
Eu zic o pereche de pantofi fitosi, scumpi, si ultima moda se va minuna sau sa o duci la un salon spa si sa platesti tu.
Baba sufera la frumusete...(era o gluma)
Cumpara-i un bilet dus catre o destinatie necunoscuta(de ex.Triunghiul Bermudelor)
Suupeerrr! Anul asta i-as cumpara un buchet de flori ca e criza.
Sau cumpara-i o geanta ''de marca'' ceva mai ieftina...sau un parfum Chanel sau stiu eu...altul.
Buna! Observ ca ai o soacra eleganta... Da. este buna si ideea aceasta cu geanta. Daca vrei ai putea sa ii cumperi:
-un set de bijuterii;
-un parfum de firma, logic;
-o vizita la un salon de manichiura, pedichiura si coafura, unde sa isi reinoiasca look-ul;
-du-o la un hotel de 5 stele unde sa petreaca o zi minunata.
Pa-pa.
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: