lolita
| lolita a întrebat:

Duminica este ziua de nastere a soacrei. Ce cadou sa-i iau? Are 64 de ani si este foarte fitoasa anul trecut i-am luat chelari de soare de la Prada, si i-au placut la nebunie, anul asta i-as lua o geanta de marca care i-a placut dar a zis ca este scumpa. Totusi daca mai aveti si alte idei.

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ti s-au dat o gramada de idei bune. Nu pot sa mai adaug decat ca, spre binele si linistea ta, sper din tot sufletul ca soacra ta sa nu intre pe TPU. Ar avea oarece mari surprize citind unele postari.

19 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Pregateste-i locul de veci. O sa fie fericita ca te-ai gandit la ce se va intampla cu ea dupa ce se duce.happy

lolita
| lolita explică:

Miruna, viki, byby si mariposa mi-ati dat cateva idei bune
auran- ideea ta este minunata, dar din pacate nu am bani sa o trimit de tot rolling on the floor
eu_o_mare_enigma- idee buna, sigur ingheata de la primul pas pus acolo, tinand cont ca ea este din tarile calde rolling on the floor

lolita
| lolita explică:

BenZona: unde? la cimitir? rolling on the floor rolling on the floor

lolita
| lolita explică:

Dudu, buna ideea ta mai ales ca este vaduva de trei ani. rolling on the floor
lavylavy foarte inteligent.

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Se pare ca ai o soacra eleganta si distinsa. Va trebui sa alegi cu grija cadoul, desi sunt convins ca nu o sa dai gres.
Poti sa-i cumperi bijuterii. Sunt convinsa ca le adora! (Oare ce femeie nu le adora?) Piata de bijuterii e atat de diversificata, incat ai de unde alege. Gandeste-te la o bratara cu pietre (nu stiu ce i s-ar potrivi) ori o brosa frumoasa (camee cu argint).
Soacrei mele i-am facut cadou, anul trecut, un set de bijuterii din argint cu marcasite.
Orice cadou ai alege, sunt convinsa ca o vei face fericita. Petrecere frumoasa!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Sincer pentru varsta ei o poseta nu foarte costisitoare in jur de 60 lei pana pe la 100 ii va fi perfecta, sau ai putea sa ii cumperi un parfum, sau un lantisor din aur cu prima litera din numele ei. Sper ca ti-am fost de folos la multi ani soacre-i tale!happy

auran
| auran a răspuns:

Eu daca as avea bani, i-as face cadou o croaziera pe viata pe o insula pustie... dar, ce zici tu este bine (mai ales ca este sugerat de ea cadoul - se va bucura)...

| Ben. a răspuns:

In general, la soacre se cumpara excursii. numai dusul.

| Ben. a răspuns:

acolo la los angeles.langa san pedro.

| viki a răspuns:

Nu cred ca ar fi frumos sa-i dai bani. Poti sa-i iei o esarfa sau o geanta.happy

| domidoc a răspuns:

Daca tii la ea si daca "i-as lua o geanta de marca "ia-i-o.Ca doar tu dai banii.Chestia ca"dar a zis ca este scumpa" e doar fandoseala. E clar ca-i place ideea.

| gossipgirl a răspuns:

Poti sa-i iei un parfum Chanel sau Dior sau ce marca iti vrea sufletelul

| Dorinel a răspuns:

Poti sa ii iei un bilet dus spre luna sau daca poti sa angajezi 2-3 stripeeri sa ii faca un show sa vezi de nu iti pupa si picioarelehee hee

| Ally a răspuns:

Eu zic o pereche de pantofi fitosi, scumpi, si ultima moda se va minuna sau sa o duci la un salon spa si sa platesti tu.

| DoctorG.Medic_legist a răspuns:

Baba sufera la frumusete...laughing(era o gluma)
Cumpara-i un bilet dus catre o destinatie necunoscuta(de ex.Triunghiul Bermudelor)laughing
Suupeerrr!laughing Anul asta i-as cumpara un buchet de flori ca e criza.laughing
Sau cumpara-i o geanta ''de marca'' ceva mai ieftina...sau un parfum Chanel sau stiu eu...altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-i un bilet, numai dus, pana in siberia.vei fi foarte multumita! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii poti da banii, sa puna ea diferenta si sa isi ia geanta. sau te combini tu cu altcineva la bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Observ ca ai o soacra eleganta... Da. este buna si ideea aceasta cu geanta. Daca vrei ai putea sa ii cumperi:
-un set de bijuterii;
-un parfum de firma, logic;
-o vizita la un salon de manichiura, pedichiura si coafura, unde sa isi reinoiasca look-ul;
-du-o la un hotel de 5 stele unde sa petreaca o zi minunata.

Pa-pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-i iei economiile rolling on the floor, vezi pe unde le-a pitit rolling on the floor