La multi in primul rand . Depinde unde iti faci ziua. Daca o faci acasa, imbraca-te mai elegant dar tot casual cum ar fi o o pereche de skinny jeans si o bluza mai deosebita (nu exagera nici cu parul sau machiajul-crede-ma,cunosc persoane care au fost chiar penibile imbracandu-se in rochii cu trena in culori tipatoare,pantofii cu toc,parul facut la coafor si machiaj strident pentru o aniversare cu cateva persoane in casa ,mai simplu:mai frumos!). Daca mergi undeva sa ti-o sarbatoresti,atunci ar merge o rochita scurta, niste pantofii cu toc sau balerini, si accesorii. Oricum un singur lucru de retinut : simplitatea.
La mulţi ani din partea mea! Să ai tot ce îţi doreşti. Iar ideea cu pijamaua, este excelentă.
Eu zic sa te imbraci in haine ... Poti sa iei niste tenesi mai eleganti, cu niste blugi si o camasa + cateva accesorii si gata :d.
La asta ma gandeam si eu sa stii Insa nu stiu pe care sa o iau pe aia cu floricele sau cu inimioare?
Votam pentru inimioare! E mai haios, decat floricele (alea sunt prea comune). Ideea e ca ar fi ceva mai aparte. Ar fi traznit sa-ti faci o freza usor rebela (sa nu spun sexi si sa fiu inteles prost) si sa apari cu pijamalele si ceva pantofiori cu toc.
Perfeect! Asa ma voi imbraca, sa stii
Multumeeesc mult!
Si sa primesti cadouri frumoase, care sa te bucure! Cand sufli in lumaraile d epe tort sa te gandesti ca unii de pe TPU iti canta La multi ani! Toate cele bune.
Sa ne pove cum a fost. Ok?
Multumesc,asemenea.
Sigur
Imbracate cum iti place adica daca esti genu tipa dulce ia-ti o rochita iar daca esti tipa dura un tricou cu o camasa larga de asupra si niste blugi
Ronny001 întreabă: