| glamour a întrebat:

Dupa cat timp de epilat cu ceara se rareste si se subtiaza firul de par? Daca in trecut te-ai facut cu lama timp de 3-4 ani straight facestraight facestraight face

Răspuns Câştigător
| Danny a răspuns:

Depinde de pielea/parul fiecaruia, insa cred ca in destul de scurt timp. Mie mi s-a subtiat considerabil dupa 4-5 sedinte de epilare ( mentionez ca inainte nu ma faceam cu lama), dar cred ca dupa vreo 10 ar fi ok in cazul tau.
Bafta happy

8 răspunsuri:
| glamour explică:

Credet-ti-ma ca mi-am blestemat zilele ca am bagat lamalaughing m-a durut enorm.
Ideea e ca doar dupa o zi pielea este aspra datorita radacinilor. Voi intreba si cosmeticiana, ca asa merg mai la sigur, ea cu siguranta a vazut multe cazuri. Am mai incercat sa ma fac eu acasa cu ceara si am vazut o diferenta insa as vrea sa stiu cat timp va trece pana voi fi la fel ca celelalte fete care sunt fine timp indelungat. Cu aceasta ocazie sper sa citeasca si alte fete care au facut aceeasi prostie ca mine si sa se opreasca pana nu e prea tarziu. E cea mai mare prostie si o sa regret tot timpul ce am facut.

| glamour explică:

Lissa, pe ce te bazezi cand spui ca nu se va mai subtia? De subtiat eu sunt sigura ca se subtiaza insa as fi vrut un timp aproximativ.

| glamour explică:

Sarucka, imi cer scuze, nu-mi plac persoanele care ajuta numai pentru fundite.

| Sarucka a răspuns:

Salut! Din intamplare am vazut intrebarea ta si m`am gandit sa ajut un prieten la nevoie! happy

Hmmm... 3-4 ani (naspa)

pai dupa jumate de ani se subtiaza firul de par dar si atunci foarte foarte greu.sad

Ps.:Imi dai te rog o fundita pentru ca am mare mare nevoie de unahappy

| BrD a răspuns:

Daca dispui de buget, incearca epilarea cu laser happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3-4 ani? O sa dureze.nu stiu cat anume. Oricum, sa nu mai faci prostia sa te faci cu lama.

| Buffy08 a răspuns:

Pai si eu m-am facut cu lama la inceput, mult timp aproape 3 ani.
Dupa am inceput sa ma fac cu ceara.Firul de par a inceput sa mi se subtieze dupa thinking cam 6 epilari

| Lissa_8069 a răspuns:

Imi pare ca nu se va mai subtia