| PinkPoison a întrebat:

Dupa ce am folosit epilatorul pe picioare mi'au ramas niste punctulete rosii in locul unde erau firle de par, am dat cu crema de galbenele si am lasat asa peste nopate sperand ca dimineata o sa dipsra, dar nu a fost asa, punctuletele au ramas acolo cateva zile si picioarele mele au aratat orilibil. Nu ar mai trebui sa folosesc deloc epilatorul sau ar trebui sa procedez intr'un anume fel dupa si inainte de epilare?

Mentionez ca am mai folosit epilatorul pana acum ca o metoda de a scapa de parul nedorit pe picioare si mereu patesc asa, spre ex. daca imi iau parul de pe mana cu epilatorul, dau cu crema de galbenele dupa si roseata dispare intr'o ora, dar pe picioare in niciun caz...

Scuze daca e aiurea intrebarealaughing dar vreau picioare finebig grin

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Dupa fiecare epilare te sfatuiesc sa faci un dus racoritor, nici prea rece dar nici prea fierbinte. Da-te cu un gel de dus care sa nu contina foarte mult parfum si ti se va calma iritatia, iar roseata va trece dupa un interval scurt de timptongue.

4 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Apropo, nu te da cu creme dupa epilare, pentru ca acelea contin parfumuri ce nu fac bine dupa epilare.

| JustMe_8650 a răspuns:

Este normal sa ramana acele punctulete rosii dupa epilare. La unele persoane dureaza mai mult, la unele mai putin.
1. Epileaza-te seara pentru ca noapte favoirizeaza rolling on the floor disparitia puntisoarelor
2. Duppa epilare pune spirt pe o discheta demachianta si da-ti pe pioare pentru a te dezinfecta
3. Nu mai folosi niciun fel de creme dupa epilare, spirtul este suficent.
sper ca te-am ajutat!

| cocolina a răspuns:

Foloseste cearastraight face epilatorul e aiurea si mie mi se intampla...si e si mai dureros decat ceara parerea mea...happy dupa mine ar trebui sa il lasi de'o parte.

| fame a răspuns:

Daca a fost prima adta cand te'ai epilat, e clar ca ti s-a intamplat asta