@nestiutor:TU n-ai inteles.Crema de galbenele este pentru eliminarea urmelor de cosuri, rani, etc. Daca nu vrei creme si "balarii" atunci, roaga-te la Dumnezeu sa-ti treaca! Bicarbonatul de sodiu este un produs alimentaro-medical. Daca tu vrei sa faci experiente pe fata ta, be my guest!
http://sanatate.acasa.ro/......12519.html
Foloseste crema de galbenele si apidermin. Le gasesti la magazinele naturiste sau farmacie.
Uite un raspuns de pe un forum: "Eu am avut cicatrici si acnee, am incercat de toate nimic nu a mers pana cand am gasit produsele Hemel ( naturale 100% pe baza de miere de albine si plante medicinale) am folosit crema de fata, uleiul demachiant care face peeling si masca regeneratoare pe baza de argila ...nu zic ca au trecut peste noapte, dar in 3 luni deja se vedea efectul iar dupa 6 luni nu mai aveam nimic; acum, la un 8 luni de la utilizare am fata ca de bebelus.merita sa incerci...ma poti contacta pentru detalii la ankutza20@yahoo.com ". Bicarbonatul de sodiu nu este potrivit la asa ceva!
Eu imi fac o masca o data pe saptamana si se vad rezultate:
Pui 3 pastile de aspirina si peste ele pui o lingurita de apa si astepti sa se inmoaie.
Apoi le amesteci cu un galbenus de ou.
Le amesteci bine, pana iese un fel de pasta si apoi te dai pe fata cu ea.Lasi 10-15 minute si te clatesti bine, dupa care aplici lotiunea tonica!
Mie mi-au mai trecut semnele de la cosuri si doar de vreo 3 ori am folosit masca asta.
Nu m-ai inteles, mie mi-a trecut, mai am doar pete rosii, vreau ceva simplu, nu creme sau alte balarii