Da intr-adevar vichi este ffff buna insa am o veste proasta... nu vei scapa de acele vergeturi niciodata in totalitate... si eu sunt in aceas situatie desi pe perioada sarcinii m-am uns cu tot feluri de creme zilnic si regulat pentru a nu fi cu vergeturi dupa nastere insa degeaba... de 3 ani incerc sa le elimin si cu vichi am reusit sa le sterg un pic... insa nu au disparut de tot s-au subtiat si atat... tot acolo sunt si tot mai deranjeaza... din pacate... daca gasesti ceva sol buna sa imi spui si mie...
Produsele de la vichi sunt in general foarte buna (dar si piperate) ai putea folosi o crema de la vichi pentru vergeturi... dar era de preferabil sa te masezi usor chiar din timpul sarcinii sa previi...
Crema antivergeturi de la Gerocossen sau antivergeturi cu iedera de la ARDES COSMETICI (e mai scumpa, dar e in cantitate mare) - sa le aplici asa cum scrie pe prospect, masaj dupa fiecare aplicare si atentie la schimbarile de greutate de-acum inainte.
Intr-adevar, de disparut complet nu cred ca vor disparea, dar cremele si masajele le pot face sa se diminueze si sa nu se mai vada urat.
Prietena mea a folosit http://www.efarma.ro/products.php?id=1162 si a redus mult vergeturile